Workshop Kennismaken met Intuïtieve Astrologie

In deze workshop laat Elly Houtman (astrologe/coach) jullie kennismaken wat intuïtieve astrologie voor jou persoonlijk kan betekenen. Dit gaan wij doen aan de hand van je eigen geboortehoroscoop. Door deze geboortehoroscoop als leermiddel te gebruiken neem ik je mee op reis en zal je merken dat de theorie van de astrologie voor je gaat leven. Voor deze horoscoop heb ik je geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd nodig. Mocht je geen geboortetijd weten dan kan je die opvragen bij de gemeente waar je bent geboren.

 

“Door je te verdiepen in deze materie kan je meer inzicht krijgen in jezelf, maar tevens ook meer begrip krijgen voor het functioneren van bijvoorbeeld je partner, kinderen en anderen om je heen.”

 

 

Als coach en astrologe heb ik vanaf 1997 ervaring opgebouwd in het begeleiden en doceren van volwassenen, jong volwassenen en kinderen. Mijn motivatie om als coach, docent en astrologe mensen te begeleiden ligt in het feit dat ik enthousiast ben over de unieke mogelijkheden van de mens. Ik geniet er van om mensen te ondersteunen en hen stappen te zien zetten op hun eigen unieke pad, die voorheen onmogelijk bleken. Men maakt zichzelf vrij en beseft dat het leven een proces is waarvoor je verantwoordelijkheid kunt nemen. Astrologie is in dit proces een prachtig instrument!

 

 

Wilt u zich aanmelden, zie: Aanmeldingsformulier


Datum: zaterdag 7 september 2019
Duur: 09.30u. – 16.30u.
Locatie: Praktijk Oshide te Nijeholtpade (Hoofdweg 259)
Kosten:  €80,-
SBU: 7,5 uren
Docent: Elly Houtman