Cursus

Cursusweekend: Intuïtieve Ontwikkeling & Persoonlijke Groei

Herken jij dat je veel waarneemt? En (hoog) gevoelig bent? Zou jij hier woorden aan willen geven? Een concrete vertaalslag willen maken? En handen- en voeten geven aan je (hoog)gevoeligheid & intuitie? Dan ben je van harte welkom om mee te doen tijdens de twee-daagse: Intuïtieve ontwikkeling & persoonlijke groei.

 

Aanmelden kan nog steeds!

Programma:

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan de orde;

1. Contact maken met – en herkennen van energie, van jezelf en de ander.

2. Aura’s voelen en kleuren zien

3. Aan de slag met beelden en symbolen

4. Welk verhaal ontvouwt zich, wat is dominant en mag gezien worden

5. Opdrachten waarbij we meebewegen op de groepsenergie (maatwerk)

6. Eigen energie leren herkennen met behulp van meditatie en een bodyscan

7. Leren in contact te komen met jezelf, de ander en het hiernamaals

Tijdens de twee-daagse werk je vanuit jouw eigen energie en met de energie van andere deelnemers met behulp van (groeps)opdrachten.

De locatie waar deze tweedaagse training wordt gegeven is: Trainingscentrum Liemburg Paard en Kracht in het Drentse dorp Elim. Waar vijf paarden de processen zullen ondersteunen als co-coaches. Paarden staan voor authenticiteit en congruentie. En zullen zorgen voor een zuivere feedback.

Marike Liemburg is eigenaar van deze locatie. Zij zal tijdens de twee-daagse functioneren als paardencoach- en vakbekwaam paardenvertaler. Daarnaast ondersteunt zij Erik als assistent coach deze twee dagen.

 

Wil je je aanmelden, zie: Aanmeldingsformulier

 

Waar:

Trainingscentrum Liemburg Paard & Kracht
Karstenswijk 132a, Elim (Drenthe)

 

Wanneer en hoe laat:

Zaterdag &  Zondag 26/27 september 2020

Beide dagen starten om 09.30 uur en eindigen om 16.30 uur.

 

Prijs:

De prijs van deze twee-daagse bedraagt 230 euro pp. En is inclusief;

*21 % BTW

* professionele begeleiding door twee trainers

* 5 paarden als co- trainers

* koffie/thee/water en lekkers

* lunch (geschikt voor vegetariërs en niet vegetariërs)

 

Aantal deelnemers;

Er is plek voor:

Minimaal 5 deelnemers

Maximaal 10 deelnemers

 

Zet jij jouw volgende stap?

Aanmelden kan tot 1 september 2020 via: 

info@praktijkboom.nl

of

marike@liemburgpaardenkracht.nl

Meer informatie: 

www.liemburgpaardenkracht.nl

 

 

Cursus Helder waarnemen en Mediumschap in de praktijk

Alles en iedereen is met elkaar verbonden. Verbondenheid kan fijn zijn, maar ook verwarrend. Hoe onderscheid je wat van jou is en wat van de ander is? Voel je je bijvoorbeeld boos omdat jij boos bent of is er ook (een deel) boosheid van een ander bij?

De individuele mens wordt gevormd door “nature” en “nurture” (oorsprong en opvoeding). En alleen deze twee geven al (verwarrend) veel mogelijkheden in uitingsvormen per persoon.

Door helder waar te nemen, neem je verder waar dan alleen met de zintuigen. Je neemt verder waar dan alleen dat wat in één persoon is. Je neemt ook de verbindingen waar. Je kunt de oorzaak van een bepaald patroon of probleem ontdekken; er bewustzijn op krijgen. Zowel in je persoonlijke omgeving als in je werkomgeving. En wat doe je dan met deze waarnemingen? In deze intensieve cursus vertellen we wat onze ervaringen zijn met energetisch werken en mediumschap.

Maar… het is ook een actieve cursus. Je krijgt de mogelijkheid om te oefenen met je eigen heldere waarneming en mediumschap. Je leert wat je met de waarnemingen kunt doen. Door te oefenen neemt je vertrouwen toe en kun je het toepassen in het dagelijks leven.

 

 

Wil je je aanmelden, zie: Aanmeldingsformulier

 

 

Interesse?    

De cursus wordt gegeven door:Buteyko-adem-methode 't Wheemhuus Gezondheidscentrum Zuidwolde

Erik Boom en Carla de Jong

 

Plaats:

’t Wheemhuus

Burgemeester Tonckensstraat 4

7921 KC Zuidwolde

Data:

zaterdag 31 oktober en zaterdag 28 november 2020.

(Bij voorkeur opgeven voor beide dagen, maar tevens afzonderlijk te volgen.)

 

Tijd:

10.00 uur tot 16.30 uur (Inloop vanaf 09.30u.)

 

Kosten / investering in jezelf:

€ 85,00 per keer. Inclusief consumpties. Zelf lunch meenemen.

 

Groep:

Maximaal 10 personen.

 

Graag vooraf aanmelden bij:

Erik: 06 83541842 of info@praktijkboom.nl

Carla: 06 43511793 of info@de-essentie.net

 

.

Advanced Healing 2021

Deze 6-daagse cursus (3 x 2 dagen) is geschikt voor o.a. mensen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg en in hun werk op zoek zijn naar een meer intuïtieve manier van werken, gecombineerd met onder meer hun eigen gedegen kennis en bereid zijn daar iets aan toe te willen voegen om vervolgens healingen te kunnen geven die een concreet karakter hebben en een zichtbaar en meetbaar effect kunnen hebben, oftewel ‘Evidential Healing’ (EH).

 

Ook is deze cursus bedoeld voor healers die hun behandelingen meer vorm willen geven, d.w.z. meer willen dan alleen ‘helende energie’ doorgeven aan mensen die dit nodig hebben. Dus ook hun eigen capaciteiten verder willen ontplooien en handen en voeten willen geven aan hun behandelingen.

Ook wordt er tijdens de behandelingen op gelet hoe jij met je energie omgaat, bijv. ‘geef je je eigen energie gemakkelijk weg?’ of anders gezegd ‘kun je eigenlijk wel goed bij jezelf blijven?’. En wat gebeurt er nu eigenlijk met de ander als je contact maakt met hem of haar (overdracht en tegenoverdracht)? ‘Zorg je misschien te graag voor een ander en waarom eigenlijk?’ Dit zijn vragen die belangrijk kunnen zijn om antwoord op te krijgen om JOU dichter bij jezelf te krijgen.Ook wordt er tijdens de oefeningen op gelet hoe jij met je energie omgaat, bijv. ‘geef je je eigen energie gemakkelijk weg?’ of anders gezegd ‘kun je eigenlijk wel goed bij jezelf blijven?’. En wat gebeurt er nu eigenlijk met de ander als je contact maakt met hem of haar (overdracht en tegenoverdracht)? ‘Zorg je misschien te graag voor een ander en waarom eigenlijk?’ Dit zijn vragen die belangrijk kunnen zijn om antwoord op te krijgen om JOU nog dichter bij jezelf te krijgen.

 

Vragen als ‘Waar gaat de healingenergie naar toe in het lichaam en waarom? Wie of wat bepaalt waar de energie naar toe gaat? En waarom is een stukje medische kennis tegenwoordig belangrijk?’ worden tijdens deze 6 intensieve cursusdagen beantwoord.

 

“Als je geïnteresseerd bent in een nieuwe uitdaging en mogelijk in een nieuwe manier van werken, dan nodig ik jou graag uit om mee te doen aan deze cursus die toegankelijk is, uitnodigt tot persoonlijke en intuïtieve groei én ‘open-minded’ van karakter is!”

 

Aan deze cursus is geen examen verbonden. Na deze cursus wordt er een deelnamecertificaat uitgereikt, na 100% aanwezigheid.

 

DATA VOLGEN!

Duur: 10.00u. – 16.30u.
Cursuslocatie: nog niet bekend
Kosten:  €420,- (incl. syllabus), lichte lunch aanwezig, koffie/thee aanwezig.

SBU: 39 uren

Gewenst vooropleidingsniveau: MBO+/MBO niveau 4

 

 

 

Algemene Voorwaarden, Betalingsvoorwaarden en Klachtenregeling:

 

Algemene Voorwaarden Therapeutische Praktijk Boom 

 

Betalingsvoorwaarden Therapeutische Praktijk Boom

Klachtenregeling Therapeutische Praktijk Boom