Verlangen van de Ziel Extra “Vertrouw Jouw Intuïtie”

Deze dag staat in het teken van JOU en jouw gevoeligheid en Intuïtie. Je bent je waarschijnlijk al langere tijd van bewust dat jouw gevoeligheid meer aandacht begint te vragen. Dit komt waarschijnlijk omdat jouw bewustzijn groeiende is en op zoek is naar meer…meer duidelijkheid, meer VORM!

 

Jouw gevoeligheid zal deze dag daadwerkelijk meer vorm gaan krijgen door het doen van praktische oefeningen, waarbij jouw intuïtieve vermogen van belang is. Vooral het serieus nemen van jouw eigen intuïtie, is iets waar velen mee worstelen. “Voel ik dit nu echt?” en “Klopt het wat ik nu voel?”, zijn vragen die vaak gesteld worden als je niet zeker bent van jezelf en jouw eigen waarnemingen nog niet volledig vertrouwt.

 

Graag wil ik JOU helpen om jezelf serieuzer te nemen en je te helpen groeien in jouw gevoeligheid en in het helpen verhogen van jouw bewustzijn. Uiteindelijk doe je dit allemaal zelf, maar soms is het fijn als er iemand een stukje met je ‘meeloopt’. En dat is wat ik deze dag bij jullie doe…meekijken en meevoelen, zodat je vervolgens WEET dat wat je intuïtief waarneemt, ook echt klopt. Deze dag zal je helpen om nog meer naar het verlangen van jouw ziel te luisteren, naar jouw innerlijke en zuivere stem!

 

 


Wilt u zich aanmelden, zie: Aanmeldingsformulier

 

Datum: zaterdag 27 november 2021 

Thema: Vertrouw Jouw Intuïtie
Tijd: 10.00u.-16.30u.
Locatie: Groepspraktijk Oshide Nijeholtpade (Hoofdweg 259)
Kosten: €80,- inclusief koffie/thee en lichte lunch.
Max: 10 personen
Docent: Erik Boom