Veld-behandelingen

Wat zijn Veld-behandelingen?

Een Veld-behandeling betekent dat ik mij afstem op u en daarmee op ook uw energetische veld, daar waar alle informatie in te vinden is. Ik raak u hierbij niet fysiek aan en zit op ongeveer 1,5 m. tegenover u. Door mijn intuïtie te gebruiken zal ik naar een bepaald gebied bij u worden getrokken, waar op dat moment de meeste aandacht nodig is. Dat hoeft niet direct de plek te zijn waar evt. een fysieke klacht te vinden is. Het lijf is een complex geheel, waarin alles met elkaar verbonden is, direct of indirect. Door mij af te stemmen op dat deel van u wat op dat moment de meeste aandacht vraagt, zal er iets gebeuren…uw energetische lijf voelt dat, en dit werkt door in uw fysieke lichaam. Beide staan in nauw contact met elkaar, is in wezen één.

Wat gebeurt er dan precies?

Datgene wat stagneert of blokkeert bij u komt weer in beweging, zal meer ruimte krijgen. Dit zult u voelen in uw lijf. Het kan daarnaast ook zo zijn dat u bijv. koude benen ervaart of koude handen, dan laat u de opgebouwde c.q. opgeslagen spanningen los. Uw lichaam moet het kwijt kunnen en dit gebeurt vaak via de benen en handen.

Wat voor klachten kunt u op deze manier behandelen?

Uiteenlopende klachten, van fysieke tot emotionele problemen. U moet zich voorstellen dat u een lichaam heeft dat uitsluitend opgebouwd is uit energetische deeltjes. En energie heeft een trilling. Door mijn jarenlange ervaring als fysio, cranio-, visceraal therapeut, energetisch werker en medium pik ik informatie bij u op d.m.v. het waarnemen van vibraties. Iedere klacht of probleem heeft zijn eigen trilling, maar vaak loopt het een en ander door elkaar heen. Daarom is het soms niet eenvoudig om door de bomen het bos te zien bij mensen. Door gestructureerd en georganiseerd te werk te gaan dient zich vanzelf aan wat er belangrijk is om te zien, wat verband houdt met uw klachten. Stap voor stap dus.

Daarnaast kan het ook zijn dat u klachten blijft houden, omdat er een inzicht bij u ontbreekt. Dat u telkens geconfronteerd wordt met bijv. hoofdpijnklachten, omdat er een onderliggend probleem in stand wordt gehouden. Misschien omdat u op een werkplek zit, waar u ongelukkiger bent dan dat u zelf in de gaten heeft. Of dat u zich ’s nachts voortdurend in een stralingsveld, bijv. WiFi, begeeft en u niet weet dat dit zeer belastend kan zijn voor uw lichaam. Of misschien een probleem dat spiritueel van aard is, waardoor u niet verder komt in uw leven. Wellicht kan ik u helpen om te zien waarom dit zo is en nog belangrijker, wat er aan te doen is.

Veel gestelde vraag: Kijkt u dan als het ware dwars door mij heen?

Tja, eigenlijk wel. Maar, wees gerust…ik ga niet op zoek naar zaken waar u niets aan heeft om te horen, kijk ik ook niet naar. Het moet wel zin hebben en een doel dienen, namelijk uw gezondheid. Het doel is om datgene bij u waar te nemen, wat in verband staat met de klachten die u heeft. Maar het kan zijn, dat er eerst iets anders ‘opgeruimd’ of in beweging gebracht dient te worden, bijv. een vastzittende emotie die als het ware als een deken over het daadwerkelijke probleem ligt. Dan moet dat eerst gezien en behandeld worden, alvorens de volgende stap gemaakt kan worden.

Hoe lang duurt een Veld-behandeling en wat zijn de kosten?

Een Veld-behandeling duurt 30-40 minuten. Het kan zijn dat een behandeling eerder klaar is….genoeg is namelijk genoeg. Meer doen dan genoeg heeft geen zin en doet vaak afbreuk aan het reeds gedane.

De kosten voor een Veld-behandeling zijn €60,- voor kinderen (tot 16 jaar) en €65,- voor volwassenen.