Energie, Bewustzijn & Trance-Formatie II

Dit unieke cursusweekend is voor iedereen die de Trance Healing I heeft gevolgd of al enige ervaring heeft op het gebied van Trance Mediumschap én bereid is om zijn of haar fundament hierin kritisch te bekijken. We gaan deze training een stap verder, ‘minder controle en meer vertrouwen’ is wat wordt gevraagd.

.

Door je nóg meer over te geven aan wat op er ‘in het moment’ wordt gevraagd’, zul je het gevoel van meer vrijheid ervaren. Meer ruimte in je hart…én meer vertrouwen in jouw ware kracht op het gebied van Energie, Bewustzijn en Trance-Formatie! Deze twee dagen zullen jouw healing-capaciteiten en energetisch werk een boost geven. Je zult meer vorm en inzicht krijgen in dat wat je doet op energetisch vlak en op het gebied van helder waarnemen.

.

Jouw Unieke Zelf vraagt om vooruitgang, beweging en verdieping in dat wat je doet en daar zal deze cursus jou in helpen. Laat je verrassen door wat jouw helpers voor jou in petto hebben en geniet van hun aanwezigheid!

.

“Zelf heb ik mij inmiddels 10 jaar lang ontwikkeld op het gebied van Trance (-Healing) en ben inmiddels tot de conclusie gekomen dat er een oneindige weg af te leggen is op dit gebied. Maar vooral dat het een weg is die enorm veel kan brengen. Persoonlijk heeft het mij namelijk erg veel gebracht. Mijn verbinding met mijn helpers/gidsen is sterk en zou mij geen leven meer voor kunnen stellen zonder hun invloed en aanwezigheid. Graag laat ik jullie zien wat ze jullie kunnen bieden in jullie leven en hoe je hun kracht nog meer kunt ervaren!!”

.

.

               Wilt u zich aanmelden, zie: Aanmeldingsformulier

.


Duur: 10.00u. – 16.30u.
Locatie: ’t Wheemhuus Zuidwolde, Burgemeester Tonckensstraat 4.
Kosten: €195,- koffie/thee aanwezig, graag eigen lunch meenemen.
Gewenst niveau: geen beginners
Docent: Erik Boom

.