Tarieven & Vergoeding

 

Standaard consult Integrale Craniosacraal therapie (30 min.): €55,00

Dit is een consult voor zowel baby’s, kinderen als voor volwassenen.

 

 

 

Uitgebreid consult Integrale Craniosacraal therapie (45 min.): €75,-

Dit is een consult voor kinderen vanaf 16 jaar en volwassenen. Deze behandeling wordt in overleg met u ingepland, dit is namelijk geen standaard behandeling. Een uitgebreid consult wordt gepland op uw eigen initiatief, vanwege bijv. een complex klachtenpatroon, of op mijn advies. Dit laatste omdat mijn inschatting zal zijn dat er meer tijd nodig is om u zo optimaal mogelijk te kunnen helpen.

 

(Bovenstaande consulten worden vaak voor ongeveer 80% vergoed door uw zorgverzekeraar)

 

 

Intuïtieve Coaching (30-45 min.): €60,- (incl. BTW)

Heeft u vraagstukken in uw leven waar u niet uitkomt of het gevoel niet verder te komen op dit moment dan is het mogelijk om een Intuïtieve Coaching consult aan te vragen bij Erik.
Dit zijn 1 op 1 sessies waarbij hij via het ‘lezen’ van uw energie/aura u wellicht een helpende hand kan bieden of inzicht kan geven in uw leven op dit moment. Naast zijn werk als therapeut heeft hij zich verder ontwikkeld als medium en kan hij naast dat hij uw ‘energie’ leest ook helpen bij het verwerken van een verlies van een dierbare. (Dit consult wordt niet vergoed.)

 

 

 

 

 

Behandeling hond (20-30 min., in praktijk): €35,- (incl. BTW)

Heeft u een hond die ongewoon gedrag vertoont of niet lekker in zijn vel zit, dan is het mogelijk om bij Erik een afspraak voor hem of haar te maken. Samen met u gaat hij dan bekijken wat hij voor uw viervoeter kan betekenen.

 

Behandeling paard (20-30 min.): €40,- (incl. BTW, reiskosten in overleg)

Heeft u een pony of paard dat letterlijk of figuurlijk niet lekker loopt, dus niet goed in zijn/haar vel zit, dan kan Erik kijken of hij iets voor uw paard kan betekenen. Voorbeelden van klachten kunnen zijn: een minder goed of slecht looppatroon of emotionele problemen (angst, down voelen), etc…

 

Let op: Behandeling van uw hond of paard is geen vervanging van een bezoek aan uw dierenarts. Blijven klachten bestaan na bezoek van een dierenarts en komt u niet verder, dan kan Erik kijken of hij iets voor uw hond of paard kan betekenen.

 

 

 

 

Uw afspraak afzeggen

Een afspraak kunt u kosteloos afzeggen, mits u eerder dan een dag van te voren afzegt. Zegt u uw afspraak binnen 24 uur af dan wordt de gereserveerde behandeling 100% in gebracht. Dit geldt ook voor 1e afspraken.

 

Zonder verwijzing

Een verwijzing is niet nodig, u kunt zonder tussenkomst van uw huisarts of specialist bij mij terecht.

 

 

Vergoeding                                                    

Bent u aanvullend verzekerd, dan worden de verrichte behandelingen door uzelf gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar d.m.v. een factuur, die u meekrijgt na iedere behandeling. Graag wil ik u verzoeken om direct na iedere behandeling de factuurkosten te betalen. Dit scheelt u en mij extra administratieve handelingen achteraf.
Bent u niet-aanvullend verzekerd, dan zijn de kosten voor uw eigen rekening.

 

Belangrijk voor u is het om voorafgaande het eerste consult uw polis na te zien om te bekijken hoeveel behandelingen u per jaar vergoed krijgt van uw verzekeraar.

 

Wellicht een handige link voor u:   www.independer/alternatieve geneeswijzen:

 


 

Klacht- en tuchtregeling cliënt:

Klacht- en tuchtregeling Therapeutische Praktijk Boom