PUUR Mediumschap

PUUR Mediumschap staat voor Prachtig, Uniek, Uitdagend en Richting. Waarom Prachtig? Omdat je ervan mag genieten. Uniek? Het gaat om jou, om jouw unieke kwaliteiten. Uitdagend? Mediumschap IS uitdagend, je weet nooit van te voren wat er zich aandient. Als je het wel ‘denkt’ te weten, zit je hoofd ertussen. 🙂 Richting? Ik help jou graag die solide basis te creëren die je nodig hebt om vandaar uit jouw eigen richting te helpen bepalen.

.

“Mediumschap is een vak, misschien zelfs wel een kunst. Het is niet alleen maar informatie doorgeven, verre van dat. Nee, het is een verhaal kunnen vertellen, het verhaal van een dierbare. Alsof je een bladzijde openslaat uit zijn of haar levensboek…dat is PUUR mediumschap. Als dit jou aanspreekt en je wilt hier mijn hulp bij…wees welkom! Mijn inmiddels ruime ervaring op dit gebied kan jou helpen om je hierin verder op weg te helpen. Het gaat hierbij om jou, om jouw unieke kwaliteiten op dit vlak naar boven te halen en uit te kristalliseren.”

.

Erik Boom is een no-nonsense type en is dan ook verre van zogenaamd zweverig. ‘Zweverige’ mensen zitten erg veel in hun hoofd en niet of nauwelijks in hun lijf. Hij daarentegen staat met beide benen erg stevig op de grond. 😉 Daarnaast streeft hij ernaar zo eerlijk en oprecht mogelijk te zijn, vanuit zijn gevoel te leven en op die manier zijn kennis en ervaring door te geven.

..

“Wil je groeien in jouw ontwikkeling, dan help ik je graag. In mijn ogen kun je alleen groeien als je ‘fouten’ durft te maken.
V
anuit die kwetsbaarheid kan ik je namelijk helpen om de volgende stap te maken.”

Wilt u zich aanmelden, zie: Aanmeldingsformulier

Data:

Zaterdag 9 juli en zondag 10 juli 2022 

Tijd: 10.00u. – 16.30u.

Locatie: ’t Wheemhuus Zuidwolde (Dr.), Burgemeester Tonckenstraat 4

Investering: €170,- Koffie/thee volop aanwezig, lunch graag zelf meenemen.

Niveau: geen beginners