Cursus PIOH

Cursus Persoonlijke, Intuïtieve Ontwikkeling en (Zelf-) Healing

De workshop ‘Persoonlijke, Intuïtieve Ontwikkeling & (Zelf-)Healing’ is een workshop die er op gericht is om JOU dichter bij jezelf te krijgen en om JOUW unieke kwaliteiten naar boven te halen. Tijdens deze dag wordt er individueel gewerkt, maar ook 1 op 1, en ook als groep. Door de verschillende oefeningen zul je je bewuster worden van jezelf en nog meer inzicht krijgen in jou als uniek persoon.

Ook wordt er tijdens de oefeningen gelet op hoe jij met je energie omgaat, bijv. ‘geef je je eigen energie gemakkelijk weg?’ of anders gezegd ‘kun je eigenlijk wel goed bij jezelf blijven?’. En wat gebeurt er nu eigenlijk met de ander als je contact maakt met hem of haar (overdracht en tegenoverdracht)? ‘Zorg je misschien te graag voor een ander en waarom eigenlijk?’ Dit zijn vragen die belangrijk kunnen zijn om antwoord op te krijgen om JOU dichter bij jezelf te krijgen.

Er zal veel ruimte zijn voor persoonlijke feedback en vragen om je bewust te maken wie jij nu werkelijk, dus in essentie mag zijn!

Wilt u zich aanmelden, zie: Aanmeldingsformulier

 

Datum: zondag 8 september 2019

Duur: 10.00u. – 16.30u.
Locatie: ’t Wheemhuus (Zuidwolde)
Kosten: €65,- koffie/thee aanwezig

SBU: 7 uren

Gewenst vooropleidingsniveau: MBO+/MBO niveau 4