P.I.O. (Persoonlijke & Intuïtieve Ontwikkeling)

 Familie- en systeemopstellingen

“Zit je met een levensvraag die zich lijkt te herhalen in je leven, dan kan het meedoen aan familie- en systeemopstellingen zeker een uitkomst zijn en je een onverwachts inzicht en antwoord geven.”
.

Je achtergrondsituatie, zoals je opvoeding en je levenservaringen is van grote invloed hierin. Hoe groot die invloed onbewust is, weet je vaak niet. Soms ligt de wortel van een probleem niet bij jezelf, maar bij gebeurtenissen in je gezin of familie. Misschien is het probleem al generaties geleden ontstaan, en steeds onbewust overgedragen.
.
Deze thema’s kunnen persoonlijke vragen zijn maar ze kunnen ook werk of ziekte gerelateerd zijn. Iedere opstelling begint met een klein gesprekje met diegene die een thema wil onderzoeken, het vragen van representanten en het neer zetten van de representanten in de ruimte.
.
Hierbij maken wij gebruik van “HET WETENDE VELD”. Van daaruit werken we verder en kijken naar wat er gebeurt. De deelnemers ervaren de workshop opstellingen als verrassend, veilig, inzichtgevend en helend. Het maakt hierbij niet uit of jij een opstelling neerzet, representant of toeschouwer bent. Er komen voor iedereen herkenbare thema’s aan bod die een universeel karakter hebben.

 

Hoe ziet een opstelling eruit?
.

Een systeemopstelling is letterlijk een opstelling van mensen, die relevante personen of elementen uit een systeem representeren. Deze representanten worden bij een systeemopstelling in de ruimte opgesteld door iemand, die deel uit maakt van het systeem en iets in dat systeem wil onderzoeken.
De representanten krijgen, nadat ze zijn opgesteld, op wonderlijke wijze toegang tot informatie die op die plaats in de opstelling van belang is en een rol speelt, zoals gevoelens en verhoudingen tot anderen.
.
Op verzoek van de Anita Lesman verwoorden de representanten hoe het op die plaats is en hoe zij zich verhouden tot de andere representanten. Op deze wijze wordt veel verborgen en onbewuste informatie over de verhoudingen in het systeem zichtbaar gemaakt. Vervolgens gaat de begeleider na welke interventies het evenwicht in de opstelling zou kunnen herstellen.

 

 

 Wilt u zich aanmelden, zie: Aanmeldingsformulier

Datum: vrijdag 13 maart 2020

Duur: 13.30u. – 17.00u.
Locatie: Praktijk Oshide te Nijeholtpade (Hoofdweg 259)
Kosten: €50,-  met eigen ingebracht thema. €20,- als representant. Koffie/thee en lichte lunch aanwezig.
Deze dag staat onder leiding van systeemtherapeute Anita Lesman en Erik Boom

 

 

 

Intuïtief Tekenen

“Deze dag zullen Lydia en Erik jullie meenemen op deze bijzondere dag! Door jezelf volledig open te stellen voor jouw eigen ziel zul je tot unieke tekeningen komen die jou nog meer laten zien wie jij bent en waar jij voor staat.”

.

Belangrijk: Je hebt geen enkel tekentalent nodig om hieraan mee te doen. Jouw tekeningen worden ‘gelezen’ door Lydia van Oort zelf en door Erik Boom en je zult daarmee de nodige inzichten krijgen.

De vormen en kleuren die jij gebruikt in jouw tekeningen hebben betekenissen en het is voor ons taak om die voor jou naar boven en helder te krijgen. Ook zullen we jullie met elkaar laten werken om elkaars tekeningen te helpen begrijpen en daarmee het ‘ziel tot ziel’ contact te oefenen en beter te leren begrijpen.

Wilt u zich aanmelden, zie: Aanmeldingsformulier

 

Datum: zaterdag 18 april 2020
Duur: 10.00u. – 16.30u.
Locatie: Praktijk Oshide te Nijeholtpade (Hoofdweg 259)
Kosten:  €85,-
SBU: 7,5 uren
Docenten: Lydia van Oort (gastdocent) en Erik Boom

 

 

 

Algemene Voorwaarden, Betalingsvoorwaarden en Klachtenregeling:

 

Algemene Voorwaarden Therapeutische Praktijk Boom 

 

Betalingsvoorwaarden Therapeutische Praktijk Boom

Klachtenregeling Therapeutische Praktijk Boom