Overeenkomst Deelname Cursus Healing Weekend 7/8 oktober 2017

Speciaal Healing Weekend Oktober ’17: (zie: flyer)

 

Emile van der Hilst (CST-D, VT-D) is woonachtig in New York en komt speciaal naar Nederland om zijn passie en ervaring met jullie te delen. Samen met collega therapeut/healer Erik Boom (CST-D, VT-D) biedt hij jullie een inspirerend weekend- programma aan, waarin zij hun unieke ontwikkelingen graag delen met enthousiaste én in healing geïnteresseerden. Ook is deze cursus erg geschikt voor therapeuten die graag nóg intuïtiever willen gaan werken en zich meer aan hun gevoel over willen geven.

 

“Onze cursus houdt in dat we verschillende onderzoeks- en behandeltechnieken hebben ontwikkeld, om duidelijkheid te scheppen in hoe JIJ zo effectief en doelgericht mogelijk kunt werken. Allereerst op eigen houtje én daarnaast ook met jouw persoonlijke helpers/gidsen uit de Spirituele Wereld. Tijdens deze dagen gaan we ook laten zien hoe krachtig een behandeling kan worden als je hun hulp toelaat.”

 

De cursus bevat een opbouw waarin we de deelnemers graag willen helpen om zijn/haar unieke vorm te vinden op het gebied van healing, dit handen en voeten te geven, én daarbij de persoonlijke healingkwalteiten tot bloei te laten komen!

 

 

Datum: zaterdag en zondag 7/8 oktober 2017
Duur: 09.30u. – 16.30u.
Locatie: Praktijk Oshide te Nijeholtpade (Hoofdweg 259)
Kosten: €150,- (incl. studiemateriaal) lunch graag zelf meenemen, koffie/thee aanwezig.

SBU: 14 uren

Gewenst vooropleidingsniveau: MBO+/MBO niveau 4

 

 

Overeenkomst Deelname Cursus Healing 2-Daagse 4/5 april 2020