Overeenkomst Deelname Cursus Advanced Healing

Beste deelnemer,

 

U heeft zich aangemeld voor de cursus Advanced Healing ’19/’20!

 

Leest u het onderstaande met bijgevoegde bijlagen a.u.b. goed door en vul de het formulier volledig in. 

 

Cursus Advanced Healing

Deze 6-daagse cursus is geschikt voor o.a. mensen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg en in hun werk op zoek zijn naar een meer intuïtieve manier van werken, gecombineerd met onder meer hun eigen gedegen kennis en bereid zijn daar iets aan toe te willen voegen om vervolgens healingen te kunnen geven die een concreet karakter hebben en een zichtbaar en meetbaar effect kunnen hebben, oftewel ‘Evidential Healing’ (EH).

 

Ook is deze cursus bedoeld voor healers die hun behandelingen meer vorm willen geven, d.w.z. meer willen dan alleen ‘helende energie’ doorgeven aan mensen die dit nodig hebben. Dus ook hun eigen capaciteiten verder willen ontplooien en handen en voeten willen geven aan hun behandelingen.

 

Ook wordt er tijdens de behandelingen op gelet hoe jij met je energie omgaat, bijv. ‘geef je je eigen energie gemakkelijk weg?’ of anders gezegd ‘kun je eigenlijk wel goed bij jezelf blijven?’. En wat gebeurt er nu eigenlijk met de ander als je contact maakt met hem of haar (overdracht en tegenoverdracht)? ‘Zorg je misschien te graag voor een ander en waarom eigenlijk?’ Dit zijn vragen die belangrijk kunnen zijn om antwoord op te krijgen om JOU dichter bij jezelf te krijgen.Ook wordt er tijdens de oefeningen op gelet hoe jij met je energie omgaat, bijv. ‘geef je je eigen energie gemakkelijk weg?’ of anders gezegd ‘kun je eigenlijk wel goed bij jezelf blijven?’. En wat gebeurt er nu eigenlijk met de ander als je contact maakt met hem of haar (overdracht en tegenoverdracht)? ‘Zorg je misschien te graag voor een ander en waarom eigenlijk?’ Dit zijn vragen die belangrijk kunnen zijn om antwoord op te krijgen om JOU nog dichter bij jezelf te krijgen.

 

Vragen als ‘Waar gaat de healingsenergie naar toe in het lichaam en waarom? Wie of wat bepaalt waar de energie naar toe gaat? En waarom is een stukje medische kennis tegenwoordig belangrijk?’ worden tijdens deze 6 intensieve cursusdagen beantwoord.

 

“Als je geïnteresseerd bent in een nieuwe uitdaging en mogelijk in een nieuwe manier van werken, dan nodig ik jou graag uit om mee te doen aan deze cursus die toegankelijk is, uitnodigt tot persoonlijke en intuïtieve groei én ‘open-minded’ van karakter is!”

 

Aan deze cursus is geen examen verbonden. Na deze cursus wordt er een deelnamecertificaat uitgereikt, na 100% aanwezigheid.

 

Data: vrijdag en zaterdag 1 & 2 november 2019, vrijdag en zaterdag 10 & 11 januari 2020, vrijdag en zaterdag 6 & 7 maart 2020
Duur: 09.30u. – 16.30u.
Cursuslocatie: Praktijk Oshide te Nijeholtpade (Hoofdweg 259)
Kosten:  €420,-( incl. studiemateriaal), lunch graag zelf meenemen, koffie/thee aanwezig.

SBU: 42 uren

Gewenst vooropleidingsniveau: MBO+/MBO niveau 4

 

 

Overeenkomst Deelname Cursus Advanced Healing