Over Erik

Erik Boom (1976), geboren en getogen in Vriezenveen is in 2005 zijn eigen fysiotherapiepraktijk gestart in Steenwijk.
.

In 2011 heeft hij de post-HBO opleiding tot Craniosacraal therapeut (CST-D) afgerond en in 2012, de Viscerale therapie (VT-D), tevens post-HBO. Een gedegen kennis én zuiver intuïtief handelen zijn bij deze therapievormen twee onmiskenbare eigenschappen die samen een verfijnde combinatie is. Hij richt zich zoveel mogelijk op oorzaken i.p.v. symptomen.
.

Dagelijks werkt hij met deze twee prachtige therapievormen (‘Cranio’ en ‘Visceraal’), die hij dan ook graag combineert in zijn behandelingen bij baby’s, jongeren en volwassenen. Voor het behandelen van de allerjongsten (0-2 jaar) en kinderen (2-16 jaar) heeft hij speciale nascholingen gevolgd, in zowel de ‘Cranio’ als in de Viscerale Therapie.

.

Door zijn verdere jarenlange ontwikkeling op intuïtief vlak (o.a. mediumschap) én op het gebied van energetisch werk, is hij in staat om onderliggende problematiek of klachten (op zowel fysiek, emotioneel als spiritueel niveau) te herkennen en daarbij het doelgericht en daadkrachtig te behandelen. De klachten of problemen die hij behandelt zijn zeer uiteenlopend. Zowel bij fysieke klachten als bij emotionele disbalans kunt u bij hem terecht.

.

Daarnaast is Erik gespecialiseerd in het behandelen van acute en chronische hoofd- en nekklachten (bijv. whiplash) en het behandelen van (huil-)baby’s en kinderen met ondefinieerbare klachten.

.

Opleidingen:

Fysiotherapie: gediplomeerd 2004

.

Craniosacraal therapie: CST-D, gediplomeerd 2010

.

Neuromeningeale Systeem Manipulaties (NSM) I t/m IV: afgerond 2010

.

Viscerale therapie: VT-D, gediplomeerd 2012

.

Persoonlijke ontwikkeling & Mediumschap: 2013-2018

.

Craniosacraal therapie Pediatrie: CST-D Pediatrie, gecertificeerd 2015

.

The Brain Speaks 1 (Masterclass Cranio): oktober 2021

The Brain Speaks 2 (Masterclass Cranio): oktober 2022

Beyond The Cranial Base (Masterclass Cranio): februari 2023