Over Erik

 Erik Boom (1976), geboren en getogen in Vriezenveen is in 2005 zijn eigen fysiotherapiepraktijk gestart in Steenwijk.
.

In 2011 heeft hij de post-HBO opleiding tot Craniosacraal therapeut (CST-D) afgerond en in 2012, de Viscerale therapie (VT-D), tevens post-HBO. Een gedegen kennis én zuiver intuïtief handelen zijn bij deze therapievormen twee onmiskenbare eigenschappen die samen een verfijnde combinatie is. Hij richt zich zoveel mogelijk op oorzaken i.p.v. symptomen.
.

Dagelijks werkt hij met deze twee prachtige therapievormen (‘Cranio’ en ‘Visceraal’), die hij dan ook graag combineert in zijn behandelingen bij baby’s, jongeren en volwassenen. Voor het behandelen van de allerjongsten (0-2 jaar) en kinderen (2-16 jaar) heeft hij speciale nascholingen gevolgd, in zowel de ‘Cranio’ als in de Viscerale Therapie.

.

Door zijn verdere jarenlange ontwikkeling op intuïtief vlak (o.a. mediumschap) én op het gebied van energetisch werk, is hij in staat om onderliggende problematiek of klachten (op zowel fysiek, emotioneel als spiritueel niveau) te herkennen en daarbij het doelgericht en daadkrachtig te behandelen. De klachten of problemen die hij behandelt zijn zeer uiteenlopend. Zowel bij fysieke klachten als bij emotionele disbalans kunt u bij hem terecht.

.

Daarnaast is Erik gespecialiseerd in het behandelen van acute en chronische hoofd- en nekklachten (bijv. whiplash) en het behandelen van (huil-)baby’s en kinderen met ondefinieerbare klachten.

.

Voor het direct maken van een afspraak: info@praktijkboom.nl of 06-83541842

Voor meer informatie: www.praktijkboom.nl

.

Opleidingen/cursussen afgerond tot nu:

 

Fysiotherapie: gediplomeerd (2004)

 

Craniosacraal therapie: CST-D, gediplomeerd (2010)

 

Craniosacraal therapie Pediatrie: CST-D Pediatrie, gecertificeerd (2015)

 

Viscerale therapie: (VT-D, gediplomeerd (2012)

 

Neuromeningeale Systeem Manipulaties (NSM) I t/m IV: afgerond (2010)

 

Aanvullend Craniosacraal- en Viscerale therapie:

 

– Listening Technieken

 

– Pediatrie cursus (Viscerale therapie)

 

ASM I (Viscerale therapie)