Interactieve lezing ‘Mediumschap, Het Verhaal’

Tijdens deze interactieve lezing neemt Erik Boom jullie mee in het verhaal van Mediumschap. Wat is dat nu precies en waarom is dit fenomeen eigenlijk natuurlijker dan men denkt? Het ís namelijk een natuurlijk fenomeen, maar heeft voor velen nogal wat uitleg nodig. Hoe komt bijvoorbeeld een contact tot stand? Wie bepaalt er nou eigenlijk welke dierbare doorkomt om contact te maken? Dit zijn vragen die aan bod komen en ook vaak worden gesteld tijdens een demonstratie mediumschap. Heeft hij antwoord op alles? Nee, zeker niet…maar zijn ervaringen deelt hij graag met jullie.

.

Erik heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring op dit gebied en ziet zichzelf als een levensonderzoeker die op zijn weg mensen probeert te helpen als therapeut en ook om inzicht te geven. Inzicht in deze materie, wat voor velen een mysterie is, en vaak nogal wat angst met zich meebrengt. Dood bestaat namelijk niet, het is een transitie naar iets anders, een leven op een ander niveau. Onze aardse jas gaat uit, maar daarmee zijn we niet overleden. Nee, daarmee zijn we ‘over het lijden’ heen en dat is heel wat anders!

.

Zoals aangegeven, deze lezing is interactief. Dit betekent dat er veel ruimte is voor vragen en ook zal hij u bij zijn verhaal betrekken. Het kan namelijk maar zo zijn dat er tijdens een middag of avond als deze een dierbare van u doorkomt. Niets staat vast tijdens zo’n lezing, er gebeurt wat er mág gebeuren om inzichten te kunnen krijgen…

.

“Mediumschap is een vak, misschien zelfs wel een kunst. Het is niet alleen maar informatie doorgeven, verre van dat. Nee, het is een verhaal kunnen vertellen, het verhaal van een dierbare. Alsof je een bladzijde openslaat uit zijn of haar levensboek…dat is PUUR mediumschap.”

.

Ben je nieuwsgierig naar zijn verhaal over mediumschap en hoe mooi het kan zijn? Meld je dan vooral aan, stel je hart open en laat je verrassen!

.

.

. 

Wilt u zich aanmelden, zie: Aanmeldingsformulier

.

Locatie:

’t Wheemhuus

Burgemeester Tonckensstraat 4

7921 KC Zuidwolde

.

Datum:

Zaterdagavond 3 juni 2023

.

Tijd:

19.30u. tot 21.00u. (Inloop vanaf 19.15u.)

.

Kosten / investering:

€ 15,- incl. koffie/thee