Intensive Healing Weekend

Weekendcursus: Intensive Healing, 2 Stappen Vooruit. (VOL)

Deze 2-daagse Intensive Healing cursus is gericht op, allereerst de verbinding met jouw eigen Healing Kracht en vervolgens de verbinding met jouw Healing Gidsen. Heb je hierin al enige ervaring opgebouwd en wil je een grote stap vooruit maken, dan ben je van harte welkom! Met een grote stap wordt bedoeld een nog verfijndere connectie met jouw eigen ziel én een heldere verbinding tussen jou en jouw Healing team.

 .
Deze dagen worden geleid door Nathalie Visser en Erik Boom. Beiden zijn zeer gedreven en willen jou graag helpen vanuit eigen kennis en ervaring. Nathalie (46) is een kundig Spiritual Healer en professioneel (Demonstratie-) Medium en kan jou helpen om vanuit jouw eigen kracht ten eerste goed bij jezelf te blijven en daarnaast jou te laten ervaren wat de spirituele wereld te bieden heeft op healing gebied. Erik (44) is jaren geleden begonnen als fysiotherapeut en heeft specialisaties op het gebied van craniosacraal- en viscerale therapie, beide therapievormen die nastreven om de oorzaak van klachten te vinden en te behandelen. Ook hij heeft zich, net als Nathalie, verdiept in verschillende vormen van mediumschap, o.a. in (Trance-)Healing en heeft hij daarnaast zijn eigen unieke Healing cursus ontwikkeld, Advanced Healing. Hierin verbindt hij een stukje medische kennis met Healing en is meten=weten van belang om het resultaat van een behandeling een concreet karakter te laten krijgen. Tijdens deze weekendcursus zullen zij hier enige aandacht aan besteden.
 .
Spreekt het bovenstaande verhaal jou aan en wil jij onder deskundige begeleiding een grote stap maken op het gebied van Healing en het contact met jouw Healing Gidsen versterken, meld je dan aan voor deze Intensive Healing 2-daagse…en ga straks 2 stappen vooruit!
 .
.
Wil je je aanmelden, zie: Aanmeldingsformulier

 .

Weekendcursus: Intensive Healing, ‘2 Stappen Vooruit’
Datum: zaterdag en zondag 12/13 september 2020
Tijd: 10.00u.-16.30u.
Locatie: ‘t Wheemhuus in Zuidwolde (Burg. Tonckensstraat 4)
Kosten: €180,- inclusief koffie/thee, lunch graag zelf meenemen.
Niveau: geen beginners, enige ervaring met Spiritual Healing (met
              Helpers/Gidsen) gewenst.
Max: 8 personen
Docenten: Nathalie Visser & Erik Boom