Energie, Bewustzijn & Trance-Formatie I

Dit weekend staat in het teken van jou en jouw ware potentie. Deze 2 dagen zul je waarschijnlijk merken dat je meer in huis hebt dan je zou denken. Ook al werk je al als therapeut, coach of healer, graag neem ik je mee op een magische reis waarin je jezelf zult verrassen en ook meer inzicht zult krijgen in je eigen kunnen!

.
Door verschillende oefeningen te doen met elkaar en vooral door waar te nemen kun je tot nieuwe inzichten komen met betrekking tot de Spirituele Wereld met al haar mogelijkheden op het gebied van Healing. Een open mind en jouw intuïtie het werk laten doen, is de basis voor dit weekend!

Deze training is gericht, nogmaals op JOU en op jouw unieke kwaliteiten. Deze 2 dagen zullen er voor zorgen dat je nog meer vertrouwen krijgt in jezelf én in datgene wat je energetisch waarneemt met je 3e oog waar jouw bijzondere pijnappelklier onlosmakelijk mee verbonden is. We gaan o.a. met deze ‘klier’ energetisch werken en je zult versteld staan hoe makkelijk dat gaat als je goed op jezelf ben afgestemd. Aan dat laatste besteden we veel aandacht, namelijk in dit geval is ‘een goede voorbereiding 75% van het werk’.

.

“Het wordt steeds duidelijker, ook voor de wetenschap, dat er veel meer is dan dat we met het blote oog kunnen zien. Ook dat we veel invloed kunnen uitoefenen op ons wezen via ons energetische lijf. Bijvoorbeeld de ontwikkelingen op het gebied van kwantumfysica laten zien dat wij met ons bewustzijn veel meer invloed hebben op alles om ons heen dan we denken. Plus dat de kracht in onszelf groot is, erg groot. Tijdens deze cursus zul je merken hoe groot jouw invloed van jouw bewustzijn is op het gebied van Healing, bij zowel Self-Healing als bij het behandelen van de ander.”

.

We zullen o.a. met het fysieke lijf gaan werken op een manier die jou wellicht ogen zult doen openen. Maar ook met het etherische lichaam dat in heel nauw contact staat met jouw fysieke lijf. Sterker nog, het is dat energetische deel van jou dat heel veel invloed heeft op hoe jij je voelt, denkt, etc…

.

Ook zullen met verschillende frequenties gaan werken die zullen helpen om jou in een bepaalde staat van bewustzijn te brengen. Je zult merken dat het daardoor gemakkelijker wordt om je af te stemmen in eerste instantie op jezelf en vervolgens op de ander. Dat is de juiste volgorde!

.

Jouw helpers zijn deze dagen aanwezig om jou nadrukkelijk bij te staan om te helpen het maximale uit jou te halen. Hun invloed is veel groter dan je zou denken, dat ga je deze dagen merken.

.

“Zelf heb ik mij inmiddels 10 jaar lang ontwikkeld op het gebied van Trance (-Healing) en ben inmiddels tot de conclusie gekomen dat er een oneindige weg af te leggen is op dit gebied. Maar vooral dat het een weg is die enorm veel kan brengen. Persoonlijk heeft het mij namelijk erg veel gebracht. Mijn verbinding met mijn helpers/gidsen is sterk en zou mij geen leven meer voor kunnen stellen zonder hun invloed en aanwezigheid. Graag laat ik jullie zien wat ze jullie kunnen bieden in jullie leven en hoe je hun kracht nog meer kunt ervaren!!” (Erik Boom)

.

(Gidsentekening van Erik, getekend door tekenmedium Lydia van Oort)

.

 

               Wilt u zich aanmelden, zie: Aanmeldingsformulier

.

Duur: 10.00u. – 16.30u.
Locatie: ’t Wheemhuus Zuidwolde, Burgemeester Tonckensstraat 4.
Kosten: €195,- koffie/thee aanwezig, graag eigen lunch meenemen.
Docent: Erik Boom