Trance Healing, Een Nieuw Begin…

Dit weekend staat in het teken van jou en jouw potentie op het gebied van healing. Deze 2 dagen zul je waarschijnlijk merken dat je meer in huis hebt dan je zou denken. Ook al werk je al als therapeut, coach of healer, graag neem ik je mee op een magische reis waarin je jezelf zult verrassen en ook meer inzicht zult krijgen in je eigen kunnen!

.
Door verschillende oefeningen te doen met elkaar en vooral door waar te nemen kun je tot nieuwe inzichten komen met betrekking tot de Spirituele Wereld met al haar mogelijkheden op het gebied van Healing. Een open mind en jouw intuïtie het werk laten doen, is de basis voor dit weekend!

.

We zullen o.a. met het fysieke lijf gaan werken op een manier die jou wellicht ogen zult doen openen. Maar ook met het etherische lichaam dat in heel nauw contact staat met jouw fysieke lijf. Sterker nog, het is dat energetische deel van jou dat heel veel invloed heeft op hoe jij je voelt, denkt, etc…

.

Ook zullen met verschillende frequenties gaan werken die zullen helpen om jou in een bepaalde staat van bewustzijn te brengen. Je zult merken dat het daardoor gemakkelijker wordt om je af te stemmen in eerste instantie op jezelf en vervolgens op de ander. Dat is de juiste volgorde!

.

Jouw helpers zijn deze dagen aanwezig om jou nadrukkelijk bij te staan om te helpen het maximale uit jou te halen. Hun invloed is veel groter dan je zou denken, dat ga je deze dagen merken.

“Zelf heb ik mij inmiddels 10 jaar lang ontwikkeld op het gebied van Trance (-Healing) en ben inmiddels tot de conclusie gekomen dat er een oneindige weg af te leggen is op dit gebied. Maar vooral dat het een weg is die enorm veel kan brengen. Persoonlijk heeft het mij namelijk erg veel gebracht. Mijn verbinding met mijn helpers/gidsen is sterk en zou mij geen leven meer voor kunnen stellen zonder hun invloed en aanwezigheid. Graag laat ik jullie zien wat ze jullie kunnen bieden in jullie leven en hoe je hun kracht nog meer kunt ervaren!!”

.

Ben je nieuwsgierig naar een mogelijke ‘big step’ in jouw leven, dan zie ik je graag op 4 maart ver-‘schijnen’ in ’t Wheemhuus!

(Gidsentekening van Erik, getekend door tekenmedium Lydia van Oort)

.

 

               Wilt u zich aanmelden, zie: Aanmeldingsformulier

.

Weekend 3 & 4 juni 2023

Duur: 10.00u. – 16.30u.
Locatie: ’t Wheemhuus Zuidwolde, Burgemeester Tonckensstraat 4.
Kosten: €180,- koffie/thee aanwezig, graag eigen lunch meenemen.
Gewenst niveau: geen beginners