Persoonlijke Groei & Healing

Workshop Persoonlijke Groei & Ontwikkeling

Thema: Systeemopstellingen

Deze dag zullen we verschillende systeemopstellingen gaan doen. Dit kunnen verschillende opstellingen zijn, omdat het kan gaan om thema’s aangaande werk, familie of een ander persoonlijk thema.

Heb jij een thema dat je in wilt brengen en uitgewerkt wilt hebben óf wil je als representant erbij aanwezig zijn, meld je dan aan!

 

Wat zijn familie- en systeemopstellingen?

Het is een mooie liefdevolle methode om op een andere manier te voelen en ervaren wat wij in ons hoofd bedenken. Zit je met een vraag die lijkt te repeteren in je leven dan kan het meedoen aan familie- en systeemopstellingen zeker een uitkomst zijn en je een onverwachts inzicht en antwoord geven. Je achtergrondsituatie, zoals je opvoeding en je levenservaringen is van grote invloed hierin. Hoe groot die invloed onbewust is, weet je vaak niet. Soms ligt de wortel van een probleem niet bij jezelf, maar bij gebeurtenissen in je gezin of familie. Misschien is het probleem al generaties geleden ontstaan, en steeds onbewust overgedragen.

Deze thema’s kunnen persoonlijke vragen zijn maar ze kunnen ook werk of ziekte gerelateerd zijn.  Elke opstelling begint met een klein gesprekje met diegene die een thema wil onderzoeken, het vragen van representanten en het neer zetten van de representanten in de ruimte. Hierbij maken wij gebruik van “HET WETENDE VELD”. Van daaruit werken we verder en kijken naar wat er gebeurt. De deelnemers ervaren de workshop opstellingen als verrassend, veilig, inzichtgevend en helend. Het maakt hierbij niet uit of jij een opstelling neerzet, representant of toeschouwer bent. Er komen voor iedereen herkenbare thema’s aan bod die een universeel karakter hebben.

 

Hoe gaat een opstelling?
Een systeemopstelling is letterlijk een opstelling van mensen, die relevante personen of elementen uit een systeem representeren.
Deze representanten worden bij een systeemopstelling in de ruimte opgesteld door iemand, die deel uit maakt van het systeem en iets in dat systeem wil onderzoeken. De representanten krijgen, nadat ze zijn opgesteld, op wonderlijke wijze toegang tot informatie die op die plaats in de opstelling van belang is en een rol speelt, zoals gevoelens en verhoudingen tot anderen.

Op verzoek van de begeleider verwoorden de representanten hoe het op die plaats is en hoe zij zich verhouden tot de andere representanten. Op deze wijze wordt veel verborgen en onbewuste informatie over de verhoudingen in het systeem zichtbaar gemaakt. Vervolgens gaat de begeleider na welke interventies het evenwicht in de opstelling zou kunnen herstellen.

 

Datum: zaterdag 1 september 2018 (nog 1 plek vrij voor een representant!)

Duur: 09.30u. – 16.30u.
Locatie: Praktijk Oshide te Nijeholtpade (Hoofdweg 259)
Kosten: €65,-  met eigen ingebracht thema. €35,- als representant. Koffie/thee en lichte lunch aanwezig.

SBU: 7 uren

Gewenst vooropleidingsniveau: MBO+/MBO niveau 4

Deze dag staat onder leiding van systeemtherapeute Anita Lesman en Erik Boom

 

 

 

Speciaal Healing Weekend September ’18:

 

Hierbij wordt er jullie een inspirerend weekendprogramma aangeboden, waarin ik mijn eigen unieke ontwikkelingen graag deel met enthousiaste én in healing geïnteresseerden. Ook is deze cursus erg geschikt voor therapeuten die graag nóg intuïtiever willen gaan werken en zich meer aan hun gevoel over willen geven.

 

“Deze cursus houdt in dat we gebruik zullen maken van verschillende onderzoeks- en behandeltechnieken om duidelijkheid te scheppen in hoe JIJ zo effectief en doelgericht mogelijk kunt werken. Allereerst op eigen houtje én daarnaast ook met jouw persoonlijke helpers/gidsen uit de Spirituele Wereld. Tijdens deze dagen gaan we ook laten zien hoe krachtig een behandeling kan worden als je hun hulp toelaat.”
.
De cursus bevat een opbouw waarbij jullie worden geholpen om ieder zijn/haar unieke vorm te vinden op het gebied van healing en dit concreet handen en voeten te geven, én daarbij de persoonlijke healingkwalteiten tot bloei te laten komen!

 

 

Datum: zaterdag en zondag 8/9 september 2018 (vol)

Duur: 09.30u. – 16.30u.
Locatie: Praktijk Oshide te Nijeholtpade (Hoofdweg 259)
Kosten: €135,- (incl. studiemateriaal & lichte lunch), koffie/thee aanwezig

SBU: 14 uren

Gewenst vooropleidingsniveau: MBO+/MBO niveau 4

 

 

 

Healingcursus: Ontdek en Ervaar de Helende Kracht van Kleuren

Deze 3 dagen ga je ervaren wat kleuren energetisch voor jou kunnen betekenen en welke helende werking ze met zich mee kunnen brengen. Door verschillende Healingen te verrichten op verschillende manieren zul je gaan ervaren hoe jij dit het beste in kunt zetten in jouw behandelingen, kortom hoe het het beste voor jou werkt. De behandelingen die je zult verrichten tijdens deze dagen zijn toegankelijk, creatief en effectief!

 

Data: zaterdag 22 september, zaterdag 6 oktober en zaterdag 20 oktober 2018 (nog 3 plekken vrij)


Duur: 09.30u. – 16.30u.
Locatie: Praktijk Oshide te Nijeholtpade (Hoofdweg 259)
Kosten: €225,- , koffie/thee aanwezig, lunch graag zelf meebrengen

SBU: 21 uren

Gewenst vooropleidingsniveau: MBO+/MBO niveau 4 (geen beginners)

 


.

The Colours of Our Soul Weekend December ’18 (met Paul Jacobs)

Dit weekend staat in het teken van kleuren, de kleuren van onze ziel! Iedere kleur heeft universele betekenissen en kunnen ons helpen begrijpen wie we zijn en waar we voor ‘in de wieg gelegd’ zijn. Of anders gezegd, wat zeggen onze kleuren over ons en wat voor unieke kwaliteiten brengen we daardoor met ons mee in dit leven. Door de bewustwording van kleuren ontdek je hoe kleuren ons beïnvloeden in ons dagelijks leven en hoe je het op een praktische en positieve manier kunt inzetten om je leven meer kleur te geven!

Tijdens dit weekend leert internationaal erkend medium Paul Jacobs jou een aura nog beter lezen op fysiek, mentaal, emotioneel én op spiritueel niveau.

 

Datum: zaterdag en zondag 1 & 2 december 2018 (nog 5 plekken vrij)
Duur: 10.00u. – 17.00u.
Locatie: Praktijk Oshide te Nijeholtpade (Hoofdweg 259)
Kosten: €199,-, koffie/thee aanwezig, lichte lunch aanwezig

SBU: 14 uren

Gewenst vooropleidingsniveau: MBO+/MBO niveau 4 + mediumschapsniveau: geen beginners

 

 

 

 

 

 

 

Algemene Voorwaarden, Betalingsvoorwaarden en Klachtenregeling:

 

Algemene Voorwaarden Therapeutische Praktijk Boom 

 

Betalingsvoorwaarden Therapeutische Praktijk Boom

Klachtenregeling Therapeutische Praktijk Boom