Inspiratie Avonden

Dit zijn avonden die in het teken staan van Inspiratie, Creatie, Spiritualiteit & Healing. Tijdens deze avonden zullen wij u meenemen op een reis, waarbij we o.a. contacten voor u zullen maken met uw dierbaren en vrienden in de Spirituele Wereld, diegenen die er op fysiek niveau niet meer zijn. Wij hopen u te kunnen bewijzen dat onze afstand tot hen klein is, dat ze dichterbij zijn dan velen van ons denken.

 

Ook zullen wij op deze avonden leuke en interessante experimenten doen, waarbij we willen laten zien hoe wijs, vriendelijk en liefdevol onze helpers en onze dierbaren in de Spirituele Wereld zijn en dat ze ons proberen te helpen waar nodig in ons leven, waarin wij onze eigen keuzes maken. Daarnaast kunnen ze ons helpen om tot inzichten te komen, bijvoorbeeld op een Inspiratie Avond!

 

Wilt u graag een keer een avond bijwonen, dan kan dat. U kunt zich bij mij opgeven: info@praktijkboom.nl 

 

Datum: woensdag 5 september 2018

Thema: Demonstratie (Trance-) Healingavond

Tijdens deze avond zal er een ‘experimentele’ Healingsessie plaatsvinden, waarin we o.a. een ‘Trancehealing’ zullen demonstreren. Er zullen mensen individueel worden behandeld die deze avond aanwezig zijn en er zal ook een vorm van ‘Groepshealing’ plaatsvinden, dus niemand wordt overgeslagen deze avond!

Tijd: 19.15u. – 21.30u.

Locatie: Praktijk Oshide te Nijeholtpade (Hoofdweg 259)
Kosten: €10,- (incl. koffie/thee en iets lekkers)
(Deze avond staat onder leiding van Erik Boom)

 

 

Datum: vrijdag 21 september 2018

Thema: Demonstratieavond Mediumschap

Tijdens deze demonstratieavond zullen mediums Greetje Grootjans, Nathalie Visser en Erik Boom contacten voor u maken met overleden dierbaren uit de Spirituele Wereld.Zij hopen u te mogen verwelkomen op deze avond waarin zij graag aan u willen laten zien dat er leven is na de dood.
Sterker nog, dat er eigenlijk alleen maar leven bestaat, maar op een andere manier.Dit doen zij op een respectvolle manier naar u toe en naar de mensen in de, nog voor velen, ongeziene wereld. Graag nodigen zij u uit voor een avond waar ruimte is voor ontroering, verdriet en troost…maar er is ook zeker ruimte voor een gulle lach!

 

Tijd: 19.15u. – 21.30u.

Locatie: Praktijk Oshide te Nijeholtpade (Hoofdweg 259)
Kosten: €15,- (incl. koffie/thee en iets lekkers)
(Deze avond staat onder leiding van Greetje Grootjans en Erik Boom)