Inspiratie Avonden

Dit zijn avonden die in het teken staan van Inspiratie, Creatie, Spiritualiteit & Healing. Tijdens deze avonden zullen wij u meenemen op een reis, waarbij we o.a. contacten voor u zullen maken met uw dierbaren en vrienden in de Spirituele Wereld, diegenen die er op fysiek niveau niet meer zijn. Wij hopen u te kunnen bewijzen dat onze afstand tot hen klein is, dat ze dichterbij zijn dan velen van ons denken.

 

Ook zullen wij op deze avonden leuke en interessante experimenten doen, waarbij we willen laten zien hoe wijs, vriendelijk en liefdevol onze helpers en onze dierbaren in de Spirituele Wereld zijn en dat ze ons proberen te helpen waar nodig in ons leven, waarin wij onze eigen keuzes maken. Daarnaast kunnen ze ons helpen om tot inzichten te komen, bijvoorbeeld op een Inspiratie Avond!

 

Woensdagavond 24 oktober 2018: Openbare Healingavond Nijeholtpade

Tijdens deze avond zullen er individuele en ook groepshealingen plaatsvinden. Ook zullen er tijdens deze avond demonstraties plaatsvinden op het gebied van (trance-)healing. Iedereen wordt op deze avond meegenomen in de verschillende healingen, niemand komt er ‘ongeheald’ vanaf!:)

 

 

Wilt u zich hiervoor aanmelden? Zie aanmeldingsformulier

.

Tijd: 19.15u. – 21.30u.

Locatie: Groepspraktijk ‘Oshide’ Nijeholtpade (Hoofdweg 259)
Kosten: €10,- (incl. koffie/thee en iets lekkers)
(Deze avond staat onder leiding van o.a. Hester van Balen, Maud Soeters, Erik Boom)

 

 

 

 

Vrijdagavond 30 november 2018: Demonstratieavond Mediumschap Blesdijke

Tijdens deze demonstratieavond zullen mediums Paul Jacobs, Nathalie Visser, Greetje Grootjans en Erik Boom contacten voor u maken met overleden dierbaren uit de Spirituele Wereld. Zij hopen u te mogen verwelkomen op deze avond waarin zij graag aan u willen laten zien dat er leven is na de dood.

Sterker nog, dat er eigenlijk alleen maar leven bestaat, maar op een andere manier. Dit doen zij op een respectvolle manier naar u toe en naar de mensen in de, nog voor velen, ongeziene wereld. Graag nodigen zij u uit voor een avond waar ruimte is voor ontroering, verdriet en troost…maar er is ook zeker ruimte voor een gulle lach!

 

Wilt u zich hiervoor aanmelden? Zie aanmeldingsformulier

 

Tijd: 19.30u. – 21.00u.

Locatie: Kerkje ‘Et Karkien’ (Blesdijke)
Kosten: €15,- (incl. koffie/thee en iets lekkers)
(Deze avond staat onder leiding van Paul Jacobs (UK), Nathalie Visser, Greetje Grootjans en Erik Boom)