Inspiratie Avonden

Dit zijn avonden die in het teken staan van Inspiratie, Creatie, Spiritualiteit & Healing. Tijdens deze avonden zullen wij u meenemen op een reis, waarbij we o.a. contacten voor u zullen maken met uw dierbaren en vrienden in de Spirituele Wereld, diegenen die er op fysiek niveau niet meer zijn. Wij hopen u te kunnen bewijzen dat onze afstand tot hen klein is, dat ze dichterbij zijn dan velen van ons denken.

 

Ook zullen wij op deze avonden leuke en interessante experimenten doen, waarbij we willen laten zien hoe wijs, vriendelijk en liefdevol onze helpers en onze dierbaren in de Spirituele Wereld zijn en dat ze ons proberen te helpen waar nodig in ons leven, waarin wij onze eigen keuzes maken. Daarnaast kunnen ze ons helpen om tot inzichten te komen, bijvoorbeeld op een Inspiratie Avond!

 

Wilt u graag een keer een avond bijwonen, dan kan dat. U kunt zich bij mij opgeven: info@praktijkboom.nl 

 

 

 .

Datum: woensdag 23 mei 2018

Thema: Demonstratie Mediumschap 

Deze avond wordt u meegenomen in een verhaal waarin Mediumschap centraal staat. Dit houdt o.a. in dat ik voor u contacten zal maken met uw overleden dierbaren, waarin een stukje spirituele filosofie met u gedeeld zal worden én er voldoende ruimte zal zijn voor vragen en het delen ervaringen. Kortom, een avond vol inspiratie!

 

Tijd: 19.15u. – 21.30u.

Locatie: Praktijk Oshide te Nijeholtpade (Hoofdweg 259)
Kosten: €10,- (incl. koffie/thee en iets lekkers)
(Deze avond staat onder leiding van Erik Boom)

 

 

Datum: vrijdag 22 juni 2018

Thema: Demonstratie Mediumschap (Experimenteel)

Tijdens deze avond nemen wij u mee op een spirituele reis waarbij we u graag laten zien wat mediumschap inhoudt door o.a. contacten voor u te maken met uw overleden dierbaren, maar ook andere aspecten van het mediumschap zullen de revue passeren deze avond, bijvoorbeeld Healing.

 

Tijd: 19.15u. – 21.30u.

Locatie: Praktijk Oshide te Nijeholtpade (Hoofdweg 259)
Kosten: €15,- (incl. koffie/thee en iets lekkers)
(Deze avond staat onder leiding van Nathalie Visser en Erik Boom)

 

 

Datum: woensdag 4 juli 2018

Thema: Demonstratie (Trance-) Healingavond

Tijdens deze avond zal er een ‘experimentele’ Healingsessie plaatsvinden, waarin we o.a. een ‘Trancehealing’ zullen demonstreren. Er zullen mensen individueel worden behandeld die deze avond aanwezig zijn en er zal ook een vorm van ‘Groepshealing’ plaatsvinden, dus niemand wordt overgeslagen deze avond!

 

Tijd: 19.15u. – 21.30u.

Locatie: Praktijk Oshide te Nijeholtpade (Hoofdweg 259)
Kosten: €10,- (incl. koffie/thee en iets lekkers)
(Deze avond staat onder leiding van Erik Boom)