Cursussen

Basiscursus Persoonlijke, Intuïtieve Ontwikkeling en Mediumschap

(Voor deze cursus kunt u zich niet meer inschrijven = vol)

.

Wat houdt de basiscursus in?

De cursus ‘Persoonlijke, Intuïtieve Ontwikkeling & Mediumschap’ houdt in dat het fundament wordt gelegd voor het mediumschap en daarbij dat iedereen zijn eigen ontwikkeling hierin mag doormaken. Met dat laatste bedoel ik dat er veel ruimte is voor individuele groei, ieders eigen persoonlijke proces.

De basisprincipes en de kern van mediumschap worden concreet gemaakt door een stuk filosofie, door schematische voorstellingen, maar vooral door het zelf te laten ervaren. D.m.v. één op één werken, in kleine groepen en voor de groep oefeningen doen, krijg je inzicht in hoe het werkt en vooral hoe het voor JOU werkt. Tussentijds zal er, afhankelijk van wat nodig is, aandacht zijn voor persoonlijke opdrachten, die je zullen helpen jou een steviger fundament te geven.

 

Hoe lang duurt de cursus en wat zijn de cursusdata?

De totale cursusduur bedraagt 10 zaterdagen, verdeeld over het gehele kalenderjaar. Een cursusdag duurt van 09.30u. tot 16.30u.

De volgende data voor 2017 zijn gepland: 21 januari, 18 februari, 1 april, 15 april, 13 mei, 10 juni,  8 juli, 2 september, 14 oktober en 11 november.

 

Hoeveel kost de cursus?

De gehele cursus kost €495,- (incl. 21%BTW). Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

 

Krijg je een certificaat na de cursus?

Ja, degenen die minimaal 80% aanwezig zijn geweest, krijgen een deelnamecertificaat. Degenen die niet voldoende aanwezig zijn geweest, krijgen de mogelijkheid om een extra dag te volgen. Datum en kosten worden nader bepaald.

 

 

Progressive Group Nederland (Andy Byng):
– Cursus Demonstratietechnieken Mediumschap –

 

Data en tijden:

– 21-22 oktober 2017 (van 09.30u. – 17.00u.)
– 26-27 mei 2018 (van 09.30u. – 17.00u.)
– 24-25 november 2018 (van 09.30u. – 17.00u.)

 

Locatie: Het Heelhuus te Warnsveld

 

Kosten: €599,- (3 weekenden!)

 


Docent: 
Andy Byng

 

Deze 3-delige cursus is voor mensen die ervaring hebben met het werken als demonstratiemedium voor kleine of middelgrote groepen en zichzelf willen verbeteren in dit prachtige, maar niet eenvoudige aspect van het mediumschap.

 

 

Annuleringsvoorwaarden cursussen:

Annulering van uw inschrijving kan per e-mail of per telefoon. Tot 3 weken vóór aanvang van de cursus kunt u kosteloos annuleren. Na het verstrijken van deze termijn is kosteloos annuleren niet meer mogelijk en wordt uw bijdrage voor deze cursus in rekening gebracht. In geval van verhindering is het uiteraard wel mogelijk om een plaatsvervanger aan te wijzen die uw plaats inneemt.

In het geval van een cursus is restitutie van uw cursusgeld niet meer mogelijk nadat u de eerste cursusdag hebt gevolgd.

 

 

creation of adam Erik Boom