Advanced Healing Cursussen

Speciaal Healing Weekend 4/5 april 2020

Hierbij wordt er jullie een inspirerend weekendprogramma aangeboden, waarin wij onze eigen unieke ontwikkelingen graag delen met enthousiaste én in healing geïnteresseerden. De cursus bevat een opbouw waarin jullie worden geholpen om ieder zijn/haar unieke vorm te vinden op het gebied van healing en dit concreet handen en voeten te geven, én daarbij de persoonlijke healingkwalteiten tot bloei te laten komen!

 

“Deze cursus houdt in dat we gebruik zullen maken van verschillende onderzoeks- en behandeltechnieken om duidelijkheid te scheppen in hoe JIJ zo effectief en doelgericht mogelijk kunt werken. Allereerst op eigen houtje én daarnaast ook met jouw persoonlijke helpers/gidsen uit de Spirituele Wereld. Tijdens deze dagen gaan we ook laten zien hoe krachtig een behandeling kan worden als je hun hulp toelaat.”

 

Wilt u zich aanmelden, zie: Aanmeldingsformulier

Datum: zaterdag en zondag 4/5 april 2020

Duur: 10.00u. – 16.30u.
Locatie: Multidisciplinair Centrum ’t Wheemhuus (Burgemeester Tonckensstraat 4, Zuidwolde)
Kosten: €175,- inclusief koffie/thee + lichte lunch (soep, stokbrood + beleg)

SBU: 13 uren

Gewenst vooropleidingsniveau: MBO+/MBO niveau 4

Docenten: Nathalie Visser en Erik Boom

 

 

NIEUW: Advanced Healing ’19/’20

Deze 6-daagse cursus (3 x 2 dagen) is geschikt voor o.a. mensen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg en in hun werk op zoek zijn naar een meer intuïtieve manier van werken, gecombineerd met onder meer hun eigen gedegen kennis en bereid zijn daar iets aan toe te willen voegen om vervolgens healingen te kunnen geven die een concreet karakter hebben en een zichtbaar en meetbaar effect kunnen hebben, oftewel ‘Evidential Healing’ (EH).

 

Ook is deze cursus bedoeld voor healers die hun behandelingen meer vorm willen geven, d.w.z. meer willen dan alleen ‘helende energie’ doorgeven aan mensen die dit nodig hebben. Dus ook hun eigen capaciteiten verder willen ontplooien en handen en voeten willen geven aan hun behandelingen.

 

Ook wordt er tijdens de behandelingen op gelet hoe jij met je energie omgaat, bijv. ‘geef je je eigen energie gemakkelijk weg?’ of anders gezegd ‘kun je eigenlijk wel goed bij jezelf blijven?’. En wat gebeurt er nu eigenlijk met de ander als je contact maakt met hem of haar (overdracht en tegenoverdracht)? ‘Zorg je misschien te graag voor een ander en waarom eigenlijk?’ Dit zijn vragen die belangrijk kunnen zijn om antwoord op te krijgen om JOU dichter bij jezelf te krijgen.Ook wordt er tijdens de oefeningen op gelet hoe jij met je energie omgaat, bijv. ‘geef je je eigen energie gemakkelijk weg?’ of anders gezegd ‘kun je eigenlijk wel goed bij jezelf blijven?’. En wat gebeurt er nu eigenlijk met de ander als je contact maakt met hem of haar (overdracht en tegenoverdracht)? ‘Zorg je misschien te graag voor een ander en waarom eigenlijk?’ Dit zijn vragen die belangrijk kunnen zijn om antwoord op te krijgen om JOU nog dichter bij jezelf te krijgen.

 

Vragen als ‘Waar gaat de healingsenergie naar toe in het lichaam en waarom? Wie of wat bepaalt waar de energie naar toe gaat? En waarom is een stukje medische kennis tegenwoordig belangrijk?’ worden tijdens deze 6 intensieve cursusdagen beantwoord.

 

“Als je geïnteresseerd bent in een nieuwe uitdaging en mogelijk in een nieuwe manier van werken, dan nodig ik jou graag uit om mee te doen aan deze cursus die toegankelijk is, uitnodigt tot persoonlijke en intuïtieve groei én ‘open-minded’ van karakter is!”

 

Aan deze cursus is geen examen verbonden. Na deze cursus wordt er een deelnamecertificaat uitgereikt, na 100% aanwezigheid.

 

                                                            

Data:

– Vrijdag en zaterdag 1 & 2 november 2019
– Vrijdag en zaterdag 10 & 11 januari 2020
– Vrijdag en zaterdag 6 & 7 maart 2020

 

Duur: 10.00u. – 16.30u.
Cursuslocatie: Praktijk Oshide te Nijeholtpade (Hoofdweg 259)
Kosten:  €420,- (incl. syllabus), lichte lunch aanwezig, koffie/thee aanwezig.

SBU: 39 uren

Gewenst vooropleidingsniveau: MBO+/MBO niveau 4

 

 

 

Algemene Voorwaarden, Betalingsvoorwaarden en Klachtenregeling:

 

Algemene Voorwaarden Therapeutische Praktijk Boom 

 

Betalingsvoorwaarden Therapeutische Praktijk Boom

Klachtenregeling Therapeutische Praktijk Boom