Cursus

Weekendcursus: Intensive Healing, 2 Stappen Vooruit.

Deze 2-daagse Intensive Healing cursus is gericht op, allereerst de verbinding met jouw eigen Healing Kracht en vervolgens de verbinding met jouw Healing Gidsen. Heb je hierin al enige ervaring opgebouwd en wil je een grote stap vooruit maken, dan ben je van harte welkom! Met een grote stap wordt bedoeld een nog verfijndere connectie met jouw eigen ziel én een heldere verbinding tussen jou en jouw Healing team.

 

Het een is niet belangrijker dan het ander, want juist de samenwerking tussen een zelfbewuste ‘JIJ’ én JOUW persoonlijke, enthousiaste en kundige Spirituele Helpers maakt een behandeling krachtig én kan dit leiden tot een optimaal resultaat. Denk hierbij aan het behandelen van een cliënt, of ondersteunen van iemands gezondheid, op mentaal/fysiek, emotioneel of spiritueel gebied. Ook wordt er deze 2-daagse gekeken naar JOUW unieke kwaliteiten, wat jij in essentie in huis hebt én te bieden hebt. Misschien durf je na deze cursus wél de stap te maken en jouw eigen pure passie te volgen!
.
Deze dagen worden geleid door Nathalie Visser en Erik Boom. Beiden zijn zeer gedreven en willen jou graag helpen vanuit eigen kennis en ervaring. Nathalie (46) is een kundig Spiritual Healer en professioneel (Demonstratie-) Medium en kan jou helpen om vanuit jouw eigen kracht ten eerste goed bij jezelf te blijven en daarnaast jou te laten ervaren wat de spirituele wereld te bieden heeft op healing gebied. Erik (44) is jaren geleden begonnen als fysiotherapeut en heeft specialisaties op het gebied van craniosacraal- en viscerale therapie, beide therapievormen die nastreven om de oorzaak van klachten te vinden en te behandelen. Ook hij heeft zich, net als Nathalie, verdiept in verschillende vormen van mediumschap, o.a. in (Trance-)Healing en heeft hij daarnaast zijn eigen unieke Healing cursus ontwikkeld, Advanced Healing. Hierin verbindt hij een stukje medische kennis met Healing en is meten=weten van belang om het resultaat van een behandeling een concreet karakter te laten krijgen. Tijdens deze weekendcursus zullen zij hier enige aandacht aan besteden.
 .
Spreekt het bovenstaande verhaal jou aan en wil jij onder deskundige begeleiding een grote stap maken op het gebied van Healing en het contact met jouw Healing Gidsen versterken, meld je dan aan voor deze Intensive Healing 2-daagse…en ga straks 2 stappen vooruit!
 .
.
 

 

 
 
.
Wilt u zich aanmelden, zie: Aanmeldingsformulier
.. 

.

.

.

Weekendcursus: Intensive Healing, ‘2 Stappen Vooruit’
Datum: zaterdag en zondag 12/13 september 2020
Tijd: 10.00u.-16.30u.
Locatie: ‘t Wheemhuus in Zuidwolde (Burg. Tonckensstraat 4)
Kosten: €180,- inclusief koffie/thee, lunch graag zelf meenemen.
Niveau: geen beginners, enige ervaring met Spiritual Healing (met
              Helpers/Gidsen) gewenst.
Max: 10 personen
Docenten: Nathalie Visser & Erik Boom

 

 .

Advanced Healing 2021

Deze 6-daagse cursus (3 x 2 dagen) is geschikt voor o.a. mensen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg en in hun werk op zoek zijn naar een meer intuïtieve manier van werken, gecombineerd met onder meer hun eigen gedegen kennis en bereid zijn daar iets aan toe te willen voegen om vervolgens healingen te kunnen geven die een concreet karakter hebben en een zichtbaar en meetbaar effect kunnen hebben, oftewel ‘Evidential Healing’ (EH).

 

Ook is deze cursus bedoeld voor healers die hun behandelingen meer vorm willen geven, d.w.z. meer willen dan alleen ‘helende energie’ doorgeven aan mensen die dit nodig hebben. Dus ook hun eigen capaciteiten verder willen ontplooien en handen en voeten willen geven aan hun behandelingen.

Ook wordt er tijdens de behandelingen op gelet hoe jij met je energie omgaat, bijv. ‘geef je je eigen energie gemakkelijk weg?’ of anders gezegd ‘kun je eigenlijk wel goed bij jezelf blijven?’. En wat gebeurt er nu eigenlijk met de ander als je contact maakt met hem of haar (overdracht en tegenoverdracht)? ‘Zorg je misschien te graag voor een ander en waarom eigenlijk?’ Dit zijn vragen die belangrijk kunnen zijn om antwoord op te krijgen om JOU dichter bij jezelf te krijgen.Ook wordt er tijdens de oefeningen op gelet hoe jij met je energie omgaat, bijv. ‘geef je je eigen energie gemakkelijk weg?’ of anders gezegd ‘kun je eigenlijk wel goed bij jezelf blijven?’. En wat gebeurt er nu eigenlijk met de ander als je contact maakt met hem of haar (overdracht en tegenoverdracht)? ‘Zorg je misschien te graag voor een ander en waarom eigenlijk?’ Dit zijn vragen die belangrijk kunnen zijn om antwoord op te krijgen om JOU nog dichter bij jezelf te krijgen.

 

Vragen als ‘Waar gaat de healingenergie naar toe in het lichaam en waarom? Wie of wat bepaalt waar de energie naar toe gaat? En waarom is een stukje medische kennis tegenwoordig belangrijk?’ worden tijdens deze 6 intensieve cursusdagen beantwoord.

 

“Als je geïnteresseerd bent in een nieuwe uitdaging en mogelijk in een nieuwe manier van werken, dan nodig ik jou graag uit om mee te doen aan deze cursus die toegankelijk is, uitnodigt tot persoonlijke en intuïtieve groei én ‘open-minded’ van karakter is!”

 

Aan deze cursus is geen examen verbonden. Na deze cursus wordt er een deelnamecertificaat uitgereikt, na 100% aanwezigheid.

 

DATA VOLGEN!

Duur: 10.00u. – 16.30u.
Cursuslocatie: nog niet bekend
Kosten:  €420,- (incl. syllabus), lichte lunch aanwezig, koffie/thee aanwezig.

SBU: 39 uren

Gewenst vooropleidingsniveau: MBO+/MBO niveau 4

 

 

 

Algemene Voorwaarden, Betalingsvoorwaarden en Klachtenregeling:

 

Algemene Voorwaarden Therapeutische Praktijk Boom 

 

Betalingsvoorwaarden Therapeutische Praktijk Boom

Klachtenregeling Therapeutische Praktijk Boom