Cursusagenda

LET OP: Als u op de titel van de desbetreffende workshop, cursus of inspiratie-avond klikt, krijgt u meer informatie over de inhoud, data, kosten (BTW-vrij) en locatie.

2022

September

Zaterdag 10 september (Zuidwolde, Dr.): Opstellingendag

Zit je met een vraag die zich lijkt te repeteren in je leven? Dan kan het meedoen aan een familie- en systeemopstelling zeker een uitkomst zijn en je een onverwachts inzicht en antwoord geven. Je achtergrondsituatie, zoals je opvoeding en je levenservaringen is van grote invloed hierin. Hoe groot die invloed onbewust is, weet je vaak niet. Soms ligt de wortel van een probleem niet bij jezelf, maar bij gebeurtenissen in je gezin of familie. Misschien is het probleem al generaties geleden ontstaan, en steeds onbewust overgedragen. (nog 3 plekken vrij voor representanten, geen inbrengers met thema meer mogelijk)

.

Zaterdag 16 september (Zuidwolde, Dr.): Meditatie-avond

Het is de bedoeling door meditatie te ontspannen, in jezelf te schouwen, het Bewust-Zijn en het veld van Licht te vergroten. Doordat we in een groep werken wordt de energie versterkt. We laten ons leiden door dat wat zich op het moment van de meditatie voordoet. En er worden handreikingen gegeven om thuis de meditatie voort te kunnen zetten of te verdiepen. Je kunt je hier aanmelden.

.

Oktober

Zaterdag 8 oktober, 5 november & 10 december (Zuidwolde, Dr.): 3-Luik Mediumschap (geannuleerd)

Deze 3 zaterdagen staan in het teken van hoe Mediumschap werkt, maar vooral hoe het werkt voor JOU!
“Ben jij je bewust van wat er om je heen gebeurt tijdens het maken van een contact met een dierbare uit de Spirituele Wereld? Durf je te volgen wat zich laat zien tijdens een contact, kun je het verhaal volgen? En hoe bewust ben je van de volledige boodschap en is er ├╝berhaupt wel een boodschap?”

November

Zaterdag 5 november (Zuidwolde, Dr.): Opstellingendag

Zit je met een vraag die zich lijkt te repeteren in je leven? Dan kan het meedoen aan een familie- en systeemopstelling zeker een uitkomst zijn en je een onverwachts inzicht en antwoord geven. Je achtergrondsituatie, zoals je opvoeding en je levenservaringen is van grote invloed hierin. Hoe groot die invloed onbewust is, weet je vaak niet. Soms ligt de wortel van een probleem niet bij jezelf, maar bij gebeurtenissen in je gezin of familie. Misschien is het probleem al generaties geleden ontstaan, en steeds onbewust overgedragen.

.

2023

Januari

Ma. 09-01 t/m wo. 11-01 (Barral Instituut, De Bilt): NSM1 (Whiplash & andere Traumata)

In de cursus Whiplash worden trauma’s in het algemeen en whiplash als specifiek ongevalmechanisme nader bekeken. Er zal veel aandacht zijn voor het ontstaansmechanisme van een fysiek trauma en voor de relaties tussen oorzaak en gevolgen van een trauma in het hele lichaam, gekoppeld aan traumatische veranderingen in verschillende structuren in het lichaam. Erik is docent in opleiding Viscerale Therapie. Lees meer…

.

Algemene Voorwaarden Therapeutische Praktijk Boom 

.

Betalingsvoorwaarden Therapeutische Praktijk Boom

Klachtenregeling Therapeutische Praktijk Boom