Cursusagenda

LET OP: Als u op de titel van de desbetreffende workshop, cursus of inspiratie-avond klikt, krijgt u meer informatie over de inhoud, data, kosten (BTW-vrij) en locatie.

.

2023

..

Weekend 9 & 10 september (Zuidwolde, Dr.): Trance Healing, Een Nieuw Begin… (VOL)

Dit bijzondere weekend staat in het teken van jou en jouw potentie op het gebied van healing. Deze 2 dagen zul je waarschijnlijk merken dat je meer in huis hebt dan je zou denken. Ook al werk je al als therapeut, coach of healer, graag neem ik je mee op een magische reis waarin je jezelf zult verrassen en ook meer inzicht zult krijgen in je eigen kunnen!

.

.

.

Weekend 14 & 15 oktober (Zuidwolde, Dr.): Trance Healing II, De Zintuigen Voorbij… (nog 1 plek vrij)

Dit unieke cursusweekend is voor iedereen die de Trance Healing I heeft gevolgd of al enige ervaring heeft op het gebied van Trance Mediumschap én bereid is om zijn of haar fundament hierin kritisch te bekijken. We gaan deze training een stap verder, minder controle en meer vertrouwen is wat wordt gevraagd. Door je nóg meer over te geven aan ‘wat op dát moment gevraagd wordt’, zal je het gevoel van meer vrijheid geven, meer ruimte in je hart…én meer vertrouwen in jouw ware kracht op het gebied van Trance Healing!

.

Zaterdag 21 oktober (Zuidwolde, Dr.): Opstellingendag

Zit je met een vraag die zich lijkt te repeteren in je leven? Dan kan het meedoen aan familie- en systeemopstellingen zeker een uitkomst zijn en je een onverwachts inzicht en antwoord geven. Je achtergrondsituatie, zoals je opvoeding en je levenservaringen is van grote invloed hierin. Hoe groot die invloed onbewust is, weet je vaak niet. Soms ligt de wortel van een probleem niet bij jezelf, maar bij gebeurtenissen in je gezin of familie. Misschien is het probleem al generaties geleden ontstaan, en steeds onbewust overgedragen.

.

.

.

Algemene Voorwaarden Therapeutische Praktijk Boom 

.

Betalingsvoorwaarden Therapeutische Praktijk Boom

Klachtenregeling Therapeutische Praktijk Boom