Avondworkshop Helder Waarnemen in de praktijk

Alles en iedereen is met elkaar verbonden. Verbondenheid kan fijn zijn, maar ook verwarrend. Hoe onderscheid je wat van jou is en wat van de ander is? Voel je je bijvoorbeeld boos omdat jij boos bent of is er ook (een deel) boosheid van een ander bij?

De individuele mens wordt gevormd door “nature” en “nurture” (oorsprong en opvoeding). En alleen deze twee geven al (verwarrend) veel mogelijkheden in uitingsvormen per persoon.

Door helder waar te nemen, neem je verder waar dan alleen met de zintuigen. Je neemt verder waar dan alleen dat wat in één persoon is. Je neemt ook de verbindingen waar. Je kunt de oorzaak van een bepaald patroon of probleem ontdekken; er bewustzijn op krijgen. Zowel in je persoonlijke omgeving als in je werkomgeving. En wat doe je dan met deze waarnemingen? Tijdens deze workshops vertellen we wat onze ervaringen zijn met energetisch werken.

Maar… het zijn ook een actieve avonden. Je krijgt de mogelijkheid om te oefenen met je eigen heldere waarneming. Je leert wat je met de waarnemingen kunt doen. Door te oefenen neemt je vertrouwen toe en kun je het toepassen in het dagelijks leven.

 

Wil je je aanmelden, zie: Aanmeldingsformulier

 

Interesse?    

Deze workshops worden gegeven door:Buteyko-adem-methode 't Wheemhuus Gezondheidscentrum Zuidwolde

Erik Boom en Carla de Jong

 

Plaats:

’t Wheemhuus

Burgemeester Tonckensstraat 4

7921 KC Zuidwolde

 

Data:

Vrijdag 17 september 2021

 

Tijd:

19.30u. tot 21.30u. (Inloop vanaf 19.15u.)

 

Kosten / investering in jezelf:

€ 15,- incl. koffie/thee

 

Graag vooraf aanmelden bij:

Erik: 06 83541842 of info@praktijkboom.nl

Carla: 06 43511793 of info@de-essentie.net