Agenda

Als u op de titel van de desbetreffende workshop, cursus of inspiratie-avond klikt, krijgt u meer informatie over data, kosten en locatie.

 

Juli 2020

 

Zaterdag 4 juli – Nijeholtpade: Advanced Healing Cursus ’19/’20 (Dag 6)

Deze 6-daagse cursus is geschikt voor o.a. mensen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg en in hun werk op zoek zijn naar een meer intuïtieve manier van werken, gecombineerd met onder meer hun eigen gedegen kennis en bereid zijn daar iets aan toe te willen voegen om vervolgens healingen te kunnen geven die een concreet karakter hebben en een zichtbaar en meetbaar effect kunnen hebben, oftewel ‘Evidential Healing’ (EH).

 

Augustus 2020

 

Zondag 30 augustus – Zuidwolde (Dr.): (Familie-)Opstellingendag

Een familieopstelling is een krachtig middel om een levensvraag diepgaand te onderzoeken. De toepassing van opstellingen in het algemeen dekt een veel bredere lading dan alleen familiekwesties. Een opstelling kan namelijk ook gaan over relaties, werk, stress, gezondheid, de opvoeding van je kinderen, etc…

 

September 2020

 

Zaterdag 4 september – Nijeholtpade: Verlangen van de Ziel

Deze workshop staat in het teken van JOU en jouw gevoeligheid en Intuïtie. Je bent je waarschijnlijk al langere tijd van bewust dat jouw gevoeligheid meer aandacht begint te vragen. Dit komt waarschijnlijk omdat jouw bewustzijn groeiende is en op zoek is naar meer…meer duidelijkheid, meer VORM!

 

Zaterdag & Zondag 12/13 september – Zuidwolde (Dr.): Intensive Healing, 2 stappen vooruit

Deze weekendcursus Intensive Healing ‘2 stappen vooruit’ is gericht op, allereerst de verbinding met jouw eigen Healing Kracht en vervolgens de verbinding met jouw Healing Gidsen. Heb je hierin al enige ervaring opgebouwd en wil je een grote stap vooruit maken, dan ben je van harte welkom! Met een grote stap wordt bedoeld een nog verfijndere connectie met jouw eigen ziel én een heldere verbinding tussen jou en jouw Healing team.