Agenda

LET OP: Als u op de titel van de desbetreffende workshop, cursus of inspiratie-avond klikt, krijgt u meer informatie over de inhoud, data, kosten (BTW-vrij) en locatie.

 

September

 

Zondag 11 september (Nijeholtpade, Fr.): Verlangen van de Ziel Extra

Deze dag staat in het teken van JOU en jouw gevoeligheid en Intuïtie. Je bent je waarschijnlijk al langere tijd van bewust dat jouw gevoeligheid meer aandacht begint te vragen. Dit komt waarschijnlijk omdat jouw bewustzijn groeiende is en op zoek is naar meer…meer duidelijkheid, meer VORM!

 

 

 

Vrijdag 17 September (Zuidwolde, Dr.): Avondworkshop Helder Waarnemen in de praktijk

Alles en iedereen is met elkaar verbonden. Verbondenheid kan fijn zijn, maar ook verwarrend. Hoe onderscheid je wat van jou is en wat van de ander is? Voel je je bijvoorbeeld boos omdat jij boos bent of is er ook (een deel) boosheid van een ander bij? De individuele mens wordt gevormd door “nature” en “nurture” (oorsprong en opvoeding). En alleen deze twee geven al (verwarrend) veel mogelijkheden in uitingsvormen per persoon.

 

Oktober

 

Zondag 10 oktober (Nijeholtpade, Fr.): Familie- en systeemopstellingendag


Zit je met een vraag die zich lijkt te repeteren in je leven dan kan het meedoen aan familie- en systeemopstellingen zeker een uitkomst zijn en je een onverwachts inzicht en antwoord geven.Je achtergrondsituatie, zoals je opvoeding en je levenservaringen is van grote invloed hierin. Hoe groot die invloed onbewust is, weet je vaak niet. Soms ligt de wortel van een probleem niet bij jezelf, maar bij gebeurtenissen in je gezin of familie. Misschien is het probleem al generaties geleden ontstaan, en steeds onbewust overgedragen.

 

 

Weekend 16 & 17 oktober (Nijeholtpade, Fr.): Cursus Intuïtieve Ontwikkeling & Persoonlijke Groei Extra (voor gevorderden) (nog 3 plekken vrij!)

Herken jij dat je veel waarneemt? En (hoog) gevoelig bent? Zou jij hier nog beter woorden aan willen geven? Een concretere vertaalslag willen maken? En meer handen- en voeten geven aan je (hoog)gevoeligheid & intuïtie? Dan ben je van harte welkom om mee te doen tijdens deze 2-daagse voor gevorderden.

 

 

 

Weekend 30 & 31 oktober (Nijeholtpade, Fr.): Advanced Healing Najaar Dag 1 & 2


Deze 6-daagse cursus (3 x 2 dagen) is geschikt voor o.a. mensen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg en in hun werk op zoek zijn naar een meer intuïtieve manier van werken, gecombineerd met onder meer hun eigen gedegen kennis en bereid zijn daar iets aan toe te willen voegen om vervolgens healingen te kunnen geven die een concreet karakter hebben en een zichtbaar en meetbaar effect kunnen hebben, oftewel ‘Evidential Healng’ (EH).

 

November

 

Weekend 20 & 21 november (Nijeholtpade, Fr.) : Advanced Healing Najaar Dag 3 & 4


Deze 6-daagse cursus (3 x 2 dagen) is geschikt voor o.a. mensen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg en in hun werk op zoek zijn naar een meer intuïtieve manier van werken, gecombineerd met onder meer hun eigen gedegen kennis en bereid zijn daar iets aan toe te willen voegen om vervolgens healingen te kunnen geven die een concreet karakter hebben en een zichtbaar en meetbaar effect kunnen hebben, oftewel ‘Evidential Healing’ (EH).

 

 

 

December

 

Weekend 11 & 12 december (Nijeholtpade, Fr.): Advanced Healing Najaar Dag 5 & 6


Deze 6-daagse cursus (3 x 2 dagen) is geschikt voor o.a. mensen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg en in hun werk op zoek zijn naar een meer intuïtieve manier van werken, gecombineerd met onder meer hun eigen gedegen kennis en bereid zijn daar iets aan toe te willen voegen om vervolgens healingen te kunnen geven die een concreet karakter hebben en een zichtbaar en meetbaar effect kunnen hebben, oftewel ‘Evidential Healing’ (EH).

 

 

 

 

Algemene Voorwaarden Therapeutische Praktijk Boom 

 

Betalingsvoorwaarden Therapeutische Praktijk Boom

Klachtenregeling Therapeutische Praktijk Boom