Agenda

(Als u op de titel van de desbetreffende workshop, cursus of inspiratie-avond klikt, krijgt u meer informatie over data, kosten en locatie.)

 

Oktober 2018

 

Zaterdag 6 oktober: Ontdek en Ervaar de Helende Kracht van Kleuren (dag 2)

Deze dag ga je ervaren wat kleuren energetisch voor jou kunnen betekenen en welke helende werking ze met zich mee kunnen brengen. Door verschillende Healingen te verrichten op verschillende manieren zul je gaan ervaren hoe jij dit het beste in kunt zetten in jouw behandelingen, kortom hoe het het beste voor jou werkt. De behandelingen die je zult verrichten tijdens deze dagen zijn toegankelijk, creatief en effectief!

 

Zaterdag/zondag 13 & 14 oktober: Visceral Class Weekend

Dit weekend is voor acupuncturisten die meer ‘feeling’ willen krijgen met de organen, d.m.v. een combinatie van viscerale én energetische technieken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met acupuncturist Bart Wintjes in Nijeholtpade (Tel: 0561-688300)

 

Zaterdag 20 oktober: Ontdek en Ervaar de Helende Kracht van Kleuren (dag 3)

Deze dag ga je ervaren wat kleuren energetisch voor jou kunnen betekenen en welke helende werking ze met zich mee kunnen brengen. Door verschillende Healingen te verrichten op verschillende manieren zul je gaan ervaren hoe jij dit het beste in kunt zetten in jouw behandelingen, kortom hoe het het beste voor jou werkt. De behandelingen die je zult verrichten tijdens deze dagen zijn toegankelijk, creatief en effectief!

 

Woensdagavond 24 oktober: Openbare Healingavond Nijeholtpade

Tijdens deze avond zullen er individuele en ook groepshealingen plaatsvinden.  Ook zullen er tijdens deze avond demonstraties plaatsvinden op het gebied van (trance-)healing. Iedereen wordt op deze avond meegenomen in de verschillende healingen, niemand komt er ‘ongeheald’ vanaf!:)

 

November 2018

 

 

Zaterdag en zondag 24/25 november: Progressive Group Nederland (Andy Byng)

Deze 3-delige cursus is voor mensen die ervaring hebben met het werken als demonstratiemedium voor kleine of middelgrote groepen en zichzelf willen verbeteren in dit prachtige, maar niet eenvoudige aspect van het mediumschap. (3e weekend)

 

Vrijdag 30 november: Demonstratieavond Mediumschap ‘Et Karkien’ Blesdijke (met o.a. Paul Jacobs)

Tijdens deze demonstratieavond zullen mediums Paul Jacobs, Nathalie Visser, Greetje Grootjans en Erik Boom contacten voor u maken met overleden dierbaren uit de Spirituele Wereld. Zij hopen u te mogen verwelkomen op deze avond waarin zij graag aan u willen laten zien dat er leven is na de dood.
Sterker nog, dat er eigenlijk alleen maar leven bestaat, maar op een andere manier.

December 2018

 

Zaterdag en zondag 1 & 2 december: The Colours of Our Soul (vol!)

Dit weekend staat in het teken van kleuren, de kleuren van onze ziel! Iedere kleur heeft universele betekenissen en kunnen ons helpen begrijpen wie we zijn en waar we voor ‘in de wieg gelegd’ zijn. Of anders gezegd, wat zeggen onze kleuren over ons en wat voor unieke kwaliteiten brengen we daardoor met ons mee in dit leven! Gerenommeerd, Engels medium Paul Jacobs helpt het ons deze twee dagen beter begrijpen…

Januari 2019

 

Zaterdag en zondag 19/20 januari: Speciaal Healing Weekend 

Hierbij wordt er jullie een inspirerend weekendprogramma aangeboden, waarin ik mijn eigen unieke ontwikkelingen graag deel met enthousiaste én in healing geïnteresseerden. Ook is deze cursus erg geschikt voor therapeuten die graag nóg intuïtiever willen gaan werken en zich meer aan hun gevoel over willen geven.

 

Februari 2019

Vrijdagmiddag 1 februari: Presentatie/workshop Craniosacraal therapie bij Honden

Wil je weten of jouw hond lekker in zijn vel zit? Of heeft jouw hond klachten waar de dierenarts de
oorzaak niet van kan vinden? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de inhoud van deze alternatieve geneeswijze?

Maart 2019

Vrijdag en zaterdag 1 & 2 maart: Visceral Class Weekend (Thema: bekkenorganen)

Deze twee dagen zijn bedoeld voor acupuncturisten die meer ‘feeling’ willen krijgen met de organen, d.m.v. een combinatie van viscerale én energetische onderzoeks- en behandeltechnieken.

 

 

April 2019

Zaterdag 27 april t/m woensdag 1 mei: ‘Dutch Advanced’ Mediumschap Hannover (Paul Jacobs)

Deze cursus is speciaal voor Nederlandse mediums die zich verder willen ontwikkelen als professioneel medium. Paul Jacobs wil JOU met meer dan 25 jaar ervaring graag verder helpen om jouw unieke kwaliteiten nog meer naar boven te halen én uit te kristalliseren!