Agenda

(Als u op de titel van de desbetreffende workshop, cursus of inspiratie-avond klikt, krijgt u meer informatie over data, kosten en locatie.)

 

Mei 2019

 

Vrijdagavond 17 mei: Demonstratieavond Mediumschap mét Spirit Art 

Tijdens deze avond worden er contacten gemaakt voor u met uw overleden dierbaren in de Spirituele Wereld, de wereld hierna. Deze avond is extra speciaal omdat er, tijdens de contacten, portretten worden getekend ván uw overleden dierbaren. Kortom, een speciale avond!

 

Zaterdag 18 mei: ‘Psychic Exploration’, ziel tot ziel verbinding (dag 3)

Deze cursus staat in het teken van ‘ziel tot ziel’ verbinding. Door contact te maken met (de ziel van) de ander kun je een hoop te weten komen. Maar vooral datgene waar het op dat moment wezenlijk bij hem of haar om draait! Of anders gezegd, wat is nu de essentie?

 

Vrijdag & Zaterdag 24/25 mei: Speciale Healing 2-Daagse 

Hierbij wordt er jullie een inspirerend programma aangeboden, waarin ik mijn eigen unieke ontwikkelingen graag deel met enthousiaste én in healing geïnteresseerden. Ook is deze cursus erg geschikt voor therapeuten die graag nóg intuïtiever willen gaan werken en zich meer aan hun gevoel over willen geven.

 

Juni 2019

 

Vrijdagavond 7 juni: Trancehealing Demonstratie (Hengelo, OV.)

Tijdens deze avond zullen er individuele en ook groepshealingen plaatsvinden. Daarnaast zullen er tijdens deze avond demonstraties plaatsvinden op het gebied van (trance-)healing. Iedereen wordt op deze avond meegenomen in de verschillende healingen, niemand komt er ‘ongeheald’ vanaf!:)

 

Zaterdag 8 juni: Workshop Healing voor Gevorderden (Hengelo, OV.)

Deze dag is voor mensen die zich willen verdiepen op het gebied van Healing. Door je nog meer open te stellen voor jouw eigen innerlijke kracht én de Healingkracht van jouw gidsen/helpers zul je erachter komen dat er nog veel meer mogelijk is dan je zou denken!

 

Zaterdag 15 juni: Healing & Gidsendag (Maud Soeters & Erik Boom)

Deze dag ga je (nader) kennismaken met jouw gids. Door geleide oefeningen ga je ontdekken wie jouw gids is en wat jouw gids je te vertellen heeft. Een fijne manier om de samenwerking met je gids te ervaren, is tijdens het geven van healingen. Kortom, je gaat jouw gevoelige zintuigen trainen en vervolgens ervaren wat er dan gebeurt. Misschien is dit allemaal nieuw voor jou, maar dat is geen enkel probleem.
Je kunt je voor deze dag opgeven bij Erik Boom of bij Maud Soeters: info@praktijkmaudsoeters.nl

 

               Juli & Augustus 2019 (geen programma)

 

September 2019

Zaterdag 7 september:  ‘Kennismaken met Intuïtieve Astrologie (Elly Houtman)

In deze workshop laat astrologe/coach Elly Houtman jullie kennismaken wat intuïtieve astrologie voor jou persoonlijk kan betekenen. Dit gaan wij doen aan de hand van je eigen geboortehoroscoop. Door deze geboortehoroscoop als leermiddel te gebruiken neem ik je mee op reis en zal je merken dat de theorie van de astrologie voor je gaat leven…

 

Zaterdag 28 september: ‘Intuïtief Tekenen (Lydia van Oort)’

Deze dag zal Lydia jullie meenemen op een intuïtieve tekentrip! Door jezelf helemaal open te stellen voor jouw eigen ziel zul je tot unieke tekeningen komen die laten zien wie jij bent en waar jij voor staat. Jouw tekeningen worden ‘gelezen’ door Lydia zelf en door Erik Boom en je zult daarmee de nodige inzichten krijgen.

 

 

 

Oktober 2019

Vrijdag & Zaterdag 4/5 oktober: Speciale Najaar Healing 2-Daagse 

Hierbij wordt er jullie een inspirerend programma aangeboden, waarin ik mijn eigen unieke ontwikkelingen graag deel met enthousiaste én in healing geïnteresseerden. Ook is deze cursus erg geschikt voor therapeuten die graag nóg intuïtiever willen gaan werken en zich meer aan hun gevoel over willen geven. Ook al heb je eerder aan een healingweekend of 2-daagse deelgenomen, dus gerust mee…elke keer is uniek!

 .

Zaterdag 19 oktober: Inleiding tot Trance (-Healing)

Deze dag staat in het teken van JOU en jouw healinggidsen of helpers. Als je al therapeut of healer werkt en een diepere verbinding met ze wilt, dan ben je van harte welkom om deze dag bij te wonen.

 

November 2019

Vrijdag en zaterdag 22 & 23 november: Visceral Class Weekend (Thema: brein & emoties)

Deze twee dagen zijn bedoeld voor acupuncturisten die meer ‘feeling’ willen krijgen met de organen, d.m.v. een combinatie van viscerale én energetische onderzoeks- en behandeltechnieken.

 

Zaterdag 30 november: Workshop geïnspireerd Spreken (José Gosschalk)

Deze workshop zal jou helpen meer zelfvertrouwen krijgen in het spreken voor een groep mensen. José zal jou uitnodigen om uit jouw comfortzone te stappen en je volledig open te stellen voor dat wat JIJ in essentie te vertellen hebt. Kortom, een dag waarin jouw ziel alle vrijheid krijgt om te spreken!

(meer info volgt)