Advanced Healing Extra – De Verdieping –

Deze 4-daagse cursus is voor mensen die de Advanced Healing I, Jaartraining, Healing Weekenden of Visceral Classes bij mij hebben gevolgd en een verdere verdieping van hun intuïtieve manier van werken zoeken. Dit gecombineerd met onder meer hun eigen gedegen opgedane kennis en bereid zijn daar iets aan toe te willen voegen om vervolgens Healingen te kunnen geven die een concreet karakter hebben en een zichtbaar en meetbaar effect kunnen hebben, oftewel ‘Evidential Healing’ (EH)

 

We gaan deze cursus een stapje verder, meer naar de rust en stilte in jezelf. Op deze manier zul je ervaren ‘less is more’ en voel je de kracht die vrij komt als je aan het behandelen bent. Ook deze cursus, net als bij Advanced Healing, gaan we dus voor een meetbaar effect. ‘Hoe was de situatie vóór de behandeling en hoe is het erna? Bijvoorbeeld, is de nekpijn afgenomen na behandeling of is de lage rug beweeglijker dan ervoor?’ Meten is weten, daar gaan we dan ook voor!

 

“Ben je toe aan een nieuwe, volgende stap op jouw reis en wil je nog meer het Licht in Jezelf ervaren? Dan nodig ik jou graag uit op deze nieuwe en unieke 4-daagse cursus ‘Advanced Healing Extra’. Je zult deze dagen nog krachtiger worden dan je al bent en nóg meer de verbindingen in het lijf gaan zien en voelen. Maar niet alleen de verbindingen die je waar kunt nemen met jouw intuïtieve oog! Er is namelijk veel aandacht voor het etherische lichaam, dat energetische deel van jou dat jou tot een fysiek wezen maakt. Om hiermee te werken is er ‘diepe verbinding in jezelf’ nodig. Deze verbinding kan ervoor zorgen dat je permanente, positieve veranderingen in het fysieke lijf kunt bewerkstelligen. Dit in samenwerking met jouw krachtige helpers die jou hierin zullen ondersteunen.”

 

Heb je weer tijd en zin om jezelf te trainen, maar vooral ook nog weer dichter bij jezelf te komen en te kunnen groeien, meld je dan aan voor deze 4-daagse training in ’t prachtige Wheemhuus in Zuidwolde!

 

 

Wil je je aanmelden, zie: Aanmeldingsformulier

 

Data Weekenden:

Duur: 10.00u. – 16.30u.
Cursuslocatie: ’t Wheemhuus Zuidwolde (Dr.)
Kosten:  €295,- *(incl. werkboek + lichte lunch) 

SBU: 26 uren

Gewenst vooropleidingsniveau: MBO+/MBO niveau 

*Gespreid betalen is eventueel mogelijk