Advanced Healing ’22

Deze 6-daagse cursus (3 x 2 dagen) is geschikt voor o.a. mensen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg en in hun werk op zoek zijn naar een meer intuïtieve manier van werken, gecombineerd met onder meer hun eigen gedegen kennis en bereid zijn daar iets aan toe te willen voegen om vervolgens healingen te kunnen geven die een concreet karakter hebben en een zichtbaar en meetbaar effect kunnen hebben, oftewel ‘Evidential Healing’ (EH).

.

Oók is deze cursus bedoeld voor healers die hun behandelingen meer vorm willen geven, d.w.z. meer willen dan alleen ‘helende energie’ doorgeven aan mensen die dit nodig hebben. Dus ook hun eigen capaciteiten/kwaliteiten verder willen ontplooien en meer handen en voeten willen geven aan hun energetische behandelingen. Onze organen spelen ook een belangrijke rol in deze cursus. ‘Waar liggen ze en wat doen ze precies? Welke emoties houden ze vast en hoe kunnen we die helpen loslaten?’

.

Tijdens de cursus wordt er nauwkeurig op gelet hoe jij met je energie omgaat, bijv. ‘geef je je eigen energie gemakkelijk weg?’ of anders gezegd ‘kun je eigenlijk wel goed bij jezelf blijven?’. En wat gebeurt er nu eigenlijk met de ander als je contact maakt met hem of haar (overdracht en tegenoverdracht)? ‘Zorg je misschien te graag voor een ander en waarom eigenlijk?’ Dit zijn vragen die belangrijk kunnen zijn om antwoord op te krijgen om JOU dichter bij jezelf te krijgen en het beste in JOU omhoog te halen.

.

Vragen als ‘Waar gaat de healingsenergie naar toe in het lichaam en waarom? Wie of wat bepaalt waar de energie naar toe gaat? En waarom is een stukje medische kennis belangrijk?’ worden tijdens deze 6 intensieve cursusdagen beantwoord.

De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:

.

“Als je geïnteresseerd bent in een nieuwe uitdaging en mogelijk in een nieuwe manier van werken, dan nodig ik jou graag uit om mee te doen aan deze cursus die toegankelijk is en uitnodigt tot persoonlijke en intuïtieve groei én ‘open-minded’ van karakter is!”

.

Aan deze cursus is geen examen verbonden. Na deze cursus wordt er een deelnamecertificaat uitgereikt, na 100% aanwezigheid.

              

Data Weekenden:

Duur: 10.00u. – 16.30u.
Cursuslocatie: ‘t Wheemhuus Zuidwolde (Dr.)
Kosten:  €495,- (incl. werkboek). Koffie/thee en lekkers volop aanwezig, graag eigen lunch meenemen.

(gespreid betalen is eventueel mogelijk)

SBU: 39 uren

Gewenst vooropleidingsniveau: MBO+/MBO niveau 4