4-daagse cursus: “Intuïtief Sterker”

Deze cursus is voor jou als je graag een gerichte training wilt in het onderzoeken van jouw ware potentie op het gebied van ‘Psychic’ Mediumschap. Psyche betekent ‘Ziel’ en daar gaan we mee aan de slag. Het contact maken op zielsniveau bij de ander is niet erg ingewikkeld, dat is gemakkelijk te leren. Maar de informatie die vervolgens bij je binnen kan komen, om die te kunnen ‘lezen’ is vaak wat minder eenvoudig. ‘Wat wil de ziel van de ander jou vertellen en waarom?’ zijn vragen waarop je in deze 4-daagse antwoord op zult krijgen.

.

Werk je als therapeut of ben je iemand die graag meer handen en voeten wil geven aan wat je bij de ander voelt, dan is deze training iets voor jou. Aangezien we veel op persoonlijk niveau zullen gaan werken, zal de groepsgrootte niet groter zijn dan 8. Dit omdat ik zo goed mogelijk wil volgen wat er bij iedereen gebeurt en daarmee direct sturing kan geven wanneer nodig.

.

Dag 1: Interne Focus
.
Wat is er voor nodig om jou zo goed mogelijk bij jouzelf te krijgen? Wat zit nog eventueel bij je in de weg om zo zuiver mogelijk te kunnen waarnemen bij de ander? Met deze 2 vragen gaan we aan de slag om vervolgens zo fris en fruitig mogelijk van geest dag 2 te kunnen beginnen!

.

Dag 2: Zuiver Contact maken
.
Hoe maak je contact op zielsniveau met de ander en kun je vervolgens nog steeds goed bij je zelf blijven? Deze dag zul je een stevigere basis creëren om in je eigen kracht te kunnen blijven en niet mee te laten slepen door de verschillende dingen die je bij de ander voelt. Ook beginnen we deze dag met de logica van ‘psychic’ werken en hoe houd je overzicht in de informatie die je ontvangt van de ander. Dag 3 gaan we hier mee verder.

.

Dag 3: In Contact zijn
.
Als je goed in contact bent met de andere Ziel, wat is dan belangrijk om te doen met de informatie die je ontvangt? Anders gezegd, hoe vertaal je het naar de ander? Informatie kan letterlijk tot je komen, maar ook symbolisch. Hoe ga je daarmee om?

.

Dag 4: Het verhaal volgen
.
‘Psychic’ Mediumschap is een verhaal vertellen, in dit geval het verhaal van een ander. Wat is hierin de kern van het verhaal en wat wil er nu eigenlijk gezegd worden? Nog belangrijker, kun je de informatie volgen en er een kloppend verhaal van maken waar een ander echt iets aan heeft….een ander raakt in zijn of haar ziel!
.
Na deze cursus ontvang je een deelnamecertificaat bij 100% aanwezigheid.

.

 Wilt u zich aanmelden, zie: Aanmeldingsformulier

.

Data:

Zaterdag 28 mei en zondag 29 mei 2022 & zaterdag 2 en zondag 3 juli 2022 (VOL)

Tijd: 10.00u. – 16.30u.

Locatie: ’t Wheemhuus Zuidwolde (Dr.), Burgemeester Tonckenstraat 4

Investering: €315,- Koffie/thee en lekkers volop aanwezig, graag eigen lunch meenemen.

Docent: Erik Boom