3-Luik Mediumschap

Deze 3 zaterdagen staan in het teken van hoe Mediumschap werkt, maar vooral hoe het werkt voor JOU!

“Ben jij je bewust van wat er om je heen gebeurt tijdens het maken van een contact met een dierbare uit de Spirituele Wereld? En durf je te volgen wat zich laat zien tijdens een contact, kun je het verhaal volgen? En hoe bewust ben je van de volledige boodschap en is er überhaupt wel een boodschap?”

.

Op dag 1 gaan Greetje en Erik samen met jou waarnemen hoe een contact bij jou ontstaat, waardoor je bewuster wordt van dit proces, jouw proces. Welke zintuigen (zien, horen, voelen, proeven, ruiken) worden er bij jou in werking gezet en voor welk van deze zogenaamde ‘faculties’, zintuigen op z’n engels, mag je meer aandacht gaan krijgen?

.

Dag 2 zal gaan over het proces tijdens het contact, volg je de informatie die bij je binnenkomt daadwerkelijk of houd je stiekem toch nog controle? We gaan jou helpen om je nog meer over te geven aan de SW, om nog beter leren te begrijpen van waar het op dat moment om draait. Wat is nu werkelijk de essentie?

.

Op dag 3 gaan we kijken naar de boodschap, ‘wat wil de dierbare graag doorgeven aan de ontvanger?’ Dit zit allemaal al verweven in de informatie die je al hebt gekregen namelijk. Ook kan het zijn dat er niet echt een aanvullende boodschap is op dat moment, het hoeft niet altijd zo te zijn namelijk. 

.

Kortom, deze 3-Luik Mediumschap zal je meer inzicht geven in jouw natuurlijke werkwijze én meer inzicht geven hoe de SW met jou werkt. Dit is voor iedereen namelijk verschillend. En aangezien JIJ een unieke ziel bent, mag jij het geheel op jouw eigen wijze doen…met al JOUW unieke kwaliteiten!

.

Heb je zin om deze uitdaging met ons aan te gaan, meld je dan bij een van ons aan!

 Wilt u zich aanmelden, zie: Aanmeldingsformulier

.

Data:

Zaterdag 8 oktober,  5 november & zaterdag 10 december 2022

Tijd: 10.00u. – 16.30u.

Locatie: ’t Wheemhuus Zuidwolde (Dr.), Burgemeester Tonckenstraat 4

Investering: €275,- Koffie/thee en lekkers volop aanwezig, wel graag eigen lunch meenemen

Niveau: geen beginners

.

Deze cursus is staat onder leiding
van Greetje Grootjans (info@praktijkimpuls.nl) en Erik Boom